zaterdag 26 mei 2012

postheadericon Ruches en strikjes

Jaloersmakende berichten over zon, instagram foto's van mensen die in hun korte broek buiten zaten en in Noord-Holland was het zondag een lange tijd regenachtig en benauwd. Pas tegen een uur of 5/half 6 kwam het zonnetje tevoorschijn en was het gelijk een stuk aangenamer. Ik twittterde dat ik mijn regenlaarsjes aandeed, die perfect passen bij het weer en ik kreeg meteen aantal berichten terug waar ik regen had gezien. Helaas waren wij dus niet gezegend met een zonnetje, maar met regen en wind. Later werd het gelukkig droog, maar grauw bleef het nog wel even.

Ik heb dan eindelijk weer eens mijn laarsjes van Supertrash aan. Ik vind ze lekker zitten voor een uur of twee. Daarna gaan ze echt op de bovenkant van mijn voet ontzettend knellen. Ik vind dat echt vreselijk, want ik vind ze zo prachtig.Af en toe doe ik ze dan toch maar weer eventjes aan, misschien dat ik ze ooit echt goed uitloop, waardoor ze lekkerder zitten? Ik kan het ook niet over mijn hart verkrijgen om ze te koop te zetten. Nu ik mijn combinatie van kleuren terug zie - doet het mij eigenlijk als ik eerlijk ben ontzettend aan de herfst denken. Dat komt door de kleurencombinatie van taupe met rood. Toch vind ik het niet lelijk staan, maar misschien gewoon niet passend bij het seizoen. Zeker niet als we nu naar buiten kijken. Ik ben gek op het jurkje, de kleur vind prachtig en rushes, helemaal goed dus.
Jurkje van Vero Moda (besteld via Zalando)
Vest van Sting
Legging van Pieces
Laarsjes van Supertrash
Random armbandjes 
Horloge van Friis and Company

Zijn jullie ook zo verliefd op mijn schoenen?

11 comments:

MySuperSweetLife zei

Wat een schattig jurke! Staat je goed!

Liefs

Esmay zei

Heel leuk! Die schoentjes zijn ook cute!

LottedeJ zei

Oooh, ik vind deze laarsjes echt heel leuk! Superschattig, ze staan je goed.

Pippi zei

Prachtige laarsjes! Jammer dat ze zo gauw gaan knellen.
Mooie outfit ook weer:)

Miss Langhaar zei

Mooie outfit! Hier werd het weer pas woensdagnamiddag beter :(

Vera zei

Wat een leuke laarsjes! :) Outfit staat je erg goed :)

Pauline P zei

Ga eens bij een schoenmaker langs, er is een goede kans dat die de laarsjes iets op kan rekken! Heb ik ook gedaan met twee paar schoenen en je ziet er niets van!

Gerrianne zei

De outfit staat je héél leuk! 

Naomi van der Let zei

 Ik vind je laarsjes echt super leuk! 

Kelly zei

De aantallen van de comments worden niet helemaal goed weergeven, er wordt aangewerkt! Commenten lukt wel gewoon!

Tanja zei

Die schoenen zijn echt tof! me wants! :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights