zondag 27 mei 2012

postheadericon Birdy reloaded met glitters

Ik krijg altijd enorm veel reacties als ik mijn gele nagellak weer draag. Leuke reacties, maar ook reacties van 'waarom draag je gele nagellak'. De kleur geel is een kleur die wel erg ondergewaardeerd wordt. Er zijn heel veel mensen die geel geen mooie kleur vinden. Ik vind geel erg verfrissend staan, zowel in nagellak als in kleding.

Ik heb de gele kleur van Catrice - Birdy Reloaded gebruikt. Deze kleur is in de lente toegevoegd aan het assortiment, dus mocht je hem willen krijgen dan weet je dat deze kleur nog in de collectie zit. Ik vind aparte kleurtjes nagellak erg leuk, dus ook de kleur geel, die je helemaal niet zo vaak als nagellakkleur ziet.

Ik wilde Birdy Reloaded nog even extra opleuken en ik besloot op zoek te gaan naar een glitterlakje. Ik kwam uit bij mijn duo lakken van de limited edition Circus Circus van Essence en ik besloot te gaan voor het gouden glittertje. Goud en geel vind ik erg mooie combinatie.

Wat vinden jullie van de kleur geel? Zouden jullie dit als nagellakkleur dragen?

11 comments:

Anoniem zei

Mooie combi!

Femke Vrieswijk zei

leuke combinatie ;D

Esmay zei

Die combinatie heb ik ook wel 's opgehad (alleen dan met Essence Mellow Yellow en een andere gouden glitter van Essence). :) Vind ik leuk!

loessiey_13 zei

Gele nagellak vind ik juist echt heel mooi! Vooral met dit lekkere weertje! +je handen lijken er meestal nog bruiner door ook!

Gerrianne zei

Ik heb Bye Bye, Birdy nog! De dupe van Bidry Reloaded is het gewoon! Onwijs mooie kleurtjes geel, zijn er gewoon! :d

Vera zei

Ik vond het eigenlijk geen dupes. Heb een tijd geleden een vergelijking gedaan, maar er zaten zeker wel wat verschillen in :) Ik vind geel ook een super leuke kleur, maar er zijn niet zoveel kleuren die te raar zijn voor mij xD

Liliane zei

Ik heb het lakje ook maar draag hem eigenlijk niet vaak. Misschien als ik wat bruiner ben geworden :P

Miss Langhaar zei

Heel mooie combinatie!

Souhailla zei

Wat leuk die combinatie!

Sanne zei

wat een leuke combinate, lekker zomers! :) xxx

Pippi zei

Ik draag ook graag gele nagellak en dit lakje dekt aardig goed. Leuk gecombineerd met het glitterlakje!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights