postheadericon Blogsale

Op dit moment ben ik niet in staat op producten te verzenden, omdat ik net een eigen huis heb gekregen en momenteel niet bij de spullen kan. Mijn excuses hiervoor.
Onlangs heb ik mijn eerste blogsale gehouden en dat werd een groot succes. Heel veel producten waren al erg snel uitverkocht. Ik heb vandaag nog een keer mijn stash uitgezocht en ik heb ook voornamelijk weer nagellakjes voor jullie. Net als met de eerste blogsale, gelden nu ook dat alle prijzen exclusief verzendkosten zijn. De lakken van O.P.I, China Glaze en Orly kunnen niet worden verzonden als brievenbus post, dus als je deze lakken besteld dat zit je vast aan het verzendbedrag voor de pakketpost namelijk 6.75€. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar Divaofgeneva@live.nl. Binnen 2 dagen uiterlijk ontvang je bericht over de producten waar je geïnteresseerd in bent.

Bovenstaande foto: Zoya Veruschka (matte) €4 1 keer gebruikt
Orly Who's Who Pink €4, alleen geswatcht
Orly Purple Pleather €4 2x gebruikt
China Glaze Ghoulish Glow één keer gebruikt €4
Orly Viridian Vinyl (matte) 1 keer gebruikt €4

China Glaze Four Leaf Clover €3 1 keer gebruikt

Catrice Captains Sparrows boat alleen geswatcht €1
Catrice Just berried 2 keer gebruikt €1
Catrice Blue Cara Ciao1 keer gebruikt €1
China Glaze Afterglow 3x gebruikt €3
Misa The great green whatsit 2 x gebruikt €4
Color Club Ooooo la la 2x gebruikt €3
Color Club Modern Pink 2x gebruikt €3
Color Club De-luxe-cious 1x gebruikt€3

Essence barefoot trough the moss 1 keer gebruikt €1

Beide oogschaduws uit €1.50 of beide voor €2
O.P.I. Got a date to-knight €4 alleen geswatcht
 Misa Mega Margarita €4, alleen geswatcht


Nogmaals ben je geïnteresseerd in één van deze producten, stuur dan snel een mailtje naar divaofgeneva.nl.

 Essence You Rock Eyeshadow palette 2€ (Alleen geswatcht)
 Catrice Berlijn Palette 4€ (2 keer gebruikt)
Ik hanteer de gewone verzendprijzen van Post Nl. De lakken van China Glaze en O.P.I. passen niet door de brievenbus, deze lakken worden dus via de pakketpost, 6.75€ verstuurd, waardoor het dus niet voordelig is om er één te bestellen, maar dat laat ik voor de rest aan jullie over.

Mocht je interesse hebben dan kan je mij mailen op divaofgeneva@live.nl en dan zal ik het product op reservering zitten. Mocht ik het geld niet binnen een week op mijn rekening hebben, dan gaat het product opnieuw de verkoop in.

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights