vrijdag 25 mei 2012

postheadericon Tangerine Trend - Doe jij mee?

Vind je oranje een WK/EK kleur, een echte voetbalkleur of alleen voor Koninginnedag? Oranje is de kleur van Nederland. Ik vind oranje een prachtige kleur, een kleur die ik steeds meer weet te waarderen. Ik heb dan ook diverse oranje items in mijn kast, krijg steeds meer oranjekleurige blushes en lippenstifts. Kortom ik vind het geweldig dat Tangerine zo'n trend is. Dan kan ik nog fijn even wat nieuwe oranje items scoren. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kleur en trend vinden. Ik heb daarom geen inspiratiefoto's van het internet - alleen deze foto hierboven - maar inspiratiefoto's van mijn site.


 Wat vind jij van de kleur Tangerine?

8 comments:

Helen vd N zei

Het staat jou echt heel mooi!!

Zelf heb ik al lang een tangerine jasje, gewoon omdat ik het mooi vind niet omdat het toevallig een trend is ;)

Paola zei

Ik vind het een erg leuke kleur! Ik heb deze kleur zelf nog niet in mijn bezit!

Pippi zei

Wat zie je er op de onderste foto chique uit!
Laatst heb ik mijn oranje lakjes geteld en ik kan iedere poulewedstrijd en alle wedstrijden tot en met de finale een ander lakje op:) En toch heb ik mijn oog laten vallen op Holiday van Chanel. Ja, ik ben gek op mandarijntjesoranje!

Charile zei

Staat je echt heel mooi :)

Esmay zei

Oranje lipstick staat je goed :)

Eve zei

Ik vind de kleur enorm mooi, maar helaas kleurt hij niet goed bij mijn huid. Op mijn handen gaat het nog wel, maar als lipstick oid niet echt, jammer hoor.

Sarah zei

Ik vind het een enorm mooie kleur, maar mij staat het niet echt wel jammer, het staat jou super! =D

PinkFairy zei

oooh vind die lipstick op je 4de foto prachtig!
heb verder niet zo veel met oranje. draag het ook echt alleen met Koninginnedag of EK straks.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights