vrijdag 6 juli 2012

postheadericon Wij hebben een huisje!!!!

Kort geleden plaatste ik nog een update dat Timothy en ik op zoek waren naar een huisje. Wij waren nu pas twee weken actief op zoek naar een huisje en wij hebben echt ontzettend mazzel gehad! Zondag hadden wij een reactie geplaatst op de woning en dinsdag nam ik contact met ze op! Toen konden ze al vertellen dat wij eerste stonden voor de woning!! Woensdag kon ik alle benodigde documenten ophalen en inleveren en kreeg ik in de middag een telefoontje dat het rond is en dat de woning na het tekenen van het huurcontract van ons is. Gisterochtend hebben wij het huurcontract getekend! Toevallig heb ik twee weken vrij gekregen vanaf zaterdag en kan ik dus aan de bak is ons huisje. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben, heb gister alleen maar met een big smile rond gelopen.
Dit betekent wel voor DoG dat het hier wat rustiger is en dat ik niet altijd de tijd kan vinden om iedere dag te updaten. Voorlopig zal het hier dan ook wel erg stil zijn. Ook zullen wij daar voorlopig geen internet hebben. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben en ik ga mijn best doen om af en toe een artikel online te zetten! Liefs.

24 comments:

Esmay zei

Gefeliciteerd meid :D!

Nikita zei

Proficiat ! geniet ervan

Mariska zei

Ik zag al iets op twitter rond gaan, super leuk voor jullie. Gefeliciteerd :)

Amanda zei

Gefeliciteerd, wat een goed nieuws!

Sandra v zei

GEFELICITEERD, geweldig zeg! Ben blij voor je!!

Charile zei

Gefeliciteerd <3

PinkFairy zei

wat gaaf!! zag het al op twitter voorbij komen :) wat cool dat het ook zo snel ging! ik heb een jaar of 5-6 op de lijst gestaan voordat ik ergens op kon rekenen :P heel veel succes met het klussen!!!! en samenwonen is leuk! ;)

Fleur zei

Aaah wat leuk om te horen!
Gefeliciteerd!

Mariska zei

Ah wat leuk zeg! Gefeliciteerd en veel geluk samen :)

Arnela zei

Gefeliciteerd meis, im happy for you!!! ♥

Leontine zei

Ben zo blij voor je/jullie! Lekker aan de slag in je huisje en maak er iets moois van (maar dat komt wel goed!).

JoanyDV zei

Wat een geluk! Gefeliciteerd allebei :D

manon Eggink zei

Gefeliciteerd, super blij voor jullie. Geniet er van :)

Gerrianne zei

Doe maar lekker rustig aan, je huisje is belangrijker! Echt zo fijn voor jullie dat jullie nu eindelijk samen een huisje hebben! Helemaal leuk! Geniet er allebei van en het klussen zou vast nog wel iets zijn (ondanks dat het een huurhuisje is)! Alles leuk inrichten enz, super leuk & wat een geluk! :D

Come Moda zei

Gefeliciteerd!


XOXO,


xcomemoda.blogspot.nl

Mariel - NAILCRUSH zei

Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie huisje!

Pippi zei

Gefeliciteerd!

Mariette zei

Gefeliciteerd!! :D

blogthase zei

wauw wat leuk voor je gefeliciteerd (L)

blogerettejoelle zei

leuk!!! gefeliciteerd!!!

Joyce Nafzger zei

Aaaaah wat ontzettend fijn voor jullie, Kelly! : D Van harte gefeliciteerd, geniet van het hele proces!

Ester zei

Wat leuk joh! Van harte!

BeautyNL - Vera zei

Gefeliciteerd! Veel geluk!

Linda Canter zei

Ik vond het zo heerlijk om na jaren op kamers te hebben gewoon mijn eerste huis te hebben (en om te gaan samenwonen). Nu zijn we alweer jaren (en een kind, een huwelijk en een nieuwbouwhuis) verder, maar ik kan me het gevoel nog goed herinneren. Geniet!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights