donderdag 5 juli 2012

postheadericon TAG: About My Blog

Anne van de site Blush Much heeft mij getagged voor de Tag: About my blog. Ik ben gek op mijn blog, dus natuurlijk wil ik daar wel wat vragen over beantwoorden en jullie daarin in 'meenemen'.
Hoe lang blog je al? Ik blog nu anderhalf jaar alweer, wat is de tijd toch hard gegaan!
Hoeveel tijd besteed je per dag aan je blog? Dat verschilt heel erg, maar mocht ik die dag ook foto's nemen dan besteed ik overdag al een paar uur aan het nemen van foto's, of het opnemen van filmpjes. In de avond schrijf ik vaak mijn blogs en doe ik nog een blogrondje bij mijn collega bloggers, beantwoord ik de reacties en de mailtjes.
Weten mensen in je omgeving dat je blogt? Veel mensen in mijn omgeving weten dat ik blog. Ze zijn allemaal erg enthousiast en vele volgen ook mijn site. Ik plaats mijn updates ook via FB en via FB wordt er ook regelmatig wat bekeken. Ik vind het ontzettend leuk als meiden mij wat beauty-gerelateerde vragen stellen en dat ze op zoek zijn naar bijvoorbeeld een perfecte lipstick of blush.

Hoeveel volgers heb je? Ik heb nu op dit moment dat ik het schrijf:
Mocht je mij ergens nog willen volgen dan kan je op de linkjes klikken!

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen? Ik volgde al wat grote beauty sites en het begon steeds meer te kriebelen. Ik was al gek op nagellak en ik begon ook steeds meer te bestellen en te kopen, omdat het natuurlijk erg verleidelijk is wat je op diverse blogs tegenkomt. Ik moest mijn creativiteit ook op een manier gaan uiten en ik vond deze uiting in een blog.

Wat vind je het leukste aan je blog? Ik vind eigenlijk alles leuk aan mijn site. Ik vind het eerlijk om uren te rommelen met een nail-art, die overigens niet altijd even leuk uitpakken. De laatste tijd probeerik ook veel meer te experimenteren met make up looks. Ik was eerst nog al standaard in het maken van mijn looks, maar ik vind het nu erg leuk om ook eens aan te gang te gaan met kleuren die niet per definitie draagbaar zijn, maar je kunt ook kleuren draagbaar maken. Ook niet draagbare looks vind ik erg leuk om te maken. Dan vind ik het contact wat ik heb opgebouwd met andere bloggers erg leuk! Ik had dit van te voren helemaal niet zo verwacht, maar ik vind het des te leuker dat er zo goed contact is tussen veel bloggers.
Waar haal je de inspiratie vandaan? Ik haal overal inspiratie van! Ik vind het een moeilijke vraag, omdat ik daar gewoon niet echt één antwoord op heb! Ik krijg heel veel inspiratie in mijn hoofd als ik fiets. Ik fiets namelijk iedere doordeweeks dag wel. Ook krijg ik inspiratie door het lezen van tijdschriften, het bekijken van foto's op internet en de gewone dagelijkse dingen.

Heb je wel eens geen zin om te bloggen? Hoe los je dit dan op?Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik echt geen zin had, eerder dat ik gewoonweg de tijd er niet voor kan vinden. Soms is het lastig als ik een tijd fulltime moet werken. Meestal werk ik gelukkig 3/4 dagen en kan ik daarom heen gelukkig nog van alles plannen.

Ik tag de volgende personen: Alyssa, Laura en Lotte.

12 comments:

Charile zei

leuk artikel!

Paola zei

Super leuk om te lezen! Echt een leuke tag!

Mariska zei

Super leuke tag weer :) Nice!

Esmay zei

Het blijft een leuke tag! Interessant om de achtergrond te lezen!

Anne vdh zei

Leuk dat je hem hebt gedaan! Op de fiets bedenk ikook heel vaak dingetjes, maar vaak vergeet ik ze weer pmdat ik ze mergens kan opschrijven haha;)

Amanda zei

Leuk om te lezen!

Arnela zei

Aah, ik had een hele lange comment getypt en die is nu weg :(


Dan maar opnieuw! ik wilde zeggen dat ik ontzettend blij en trots ben dat je zo ver bent gekomen en dat je ondanks alles gewoon jezelf bent gebleven! ♥ Ik weet nog toen je net begon en kijk hoe ver je het nu al geschopt hebt! Ik wil je ook feliciteren met je huisje, veel succes en plezier!! Ik ben blij dat ik je heb leren kennen! XX

Juudith zei

Super leuk om te lezen!!

Monique zei

Leuke tag zeg! vind het altijd leuk om dit soort dingen te lezen

Anne vdh zei

Hu, ik zou zweren dat ik vanochtend een comment had achtergelaten. Mijn telefoon deed al een beetje raar.. dus nog een keertje dan haha.
Superleuk dat je de tag hebt overgenomen! Erg leuk om te lezen hoe jij nou blogt!Wat een mooie cijfers bij je volgers zeg, goedzo!

Nyria zei

Leuke tag om te lezen. Je bent echt gegroeit, ik blijf je blog leuk vinden.
Liefs, xxx

Pippi zei

En ik vind het heerlijk om jouw blog te lezen:)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights