vrijdag 22 juni 2012

postheadericon Etos Powder Blush (4080-202)

Eigen merk producten van Etos daar ben ik niet heel erg bekend mee. Ik heb laatst wel wat lakjes gereviewd, maar voor de rest ben ik denk ik wel onbekend met het Etos merk. Ik kan mij zo snel ook niets herinneren dat ik geprobeerd heb. Vandaag dan de kans aan een blush van het eigen merk van Etos.

Het is een powder blush met hele lichte shimmers er in. De knal roze kleur komt je meteen tegemoet en wanneer ik dit soort kleurtjes zie ben ik altijd erg huiverig voor mijn lichte huidje. Felle en goed gepigmenteerde blushes zijn vaak te heftig voor mij. Ik wil er niet uitzien als een clowntje, maar met een gezond blosje op mijn wangen, voor net een healty-glow.
 Voor de prijs van €3.50 krijg je dus niet alleen deze blush, maar ook een blushkwastje erbij. Voor zo'n prijs kan je natuurlijk niets verwachten. Ik heb geprobeerd de blush met het kwastje aan te brengen, maar deze 'blush-kwast' houdt al ontzettend onhandig vast, prikt en het doet gewoon pijn op je wangen. De haren zijn keihard en het voelt gewoon niet fijn. Dit kwastje kan meteen richting de prullenbak.
Dan de swatches, die zijn mij na het avontuur met het kwastje, erg meegevallen! Ik vind de blush eigenlijk wel  erg goed gepigmenteerd. Zeker voor zo'n budgetprijsje! Jammer dat de blush trouwens geen naam heeft, maar een erg lang nummer.
Ik ben tegen mijn eigen verwachtingen in, echt ontzettend tevreden over deze blushes!

Gebruiken jullie make-up van het eigen merk van Etos?

15 comments:

Chantal zei

Deze had ik pas ook nog in mijn handen in de winkel, hele mooie blush!

Paola zei

Heel erg mooi!

miriamterveer zei

Dat ziet er goed uit! Jammer vh kwastje, zou ik ook niet willen gebruiken!

Nicole zei

vind hem verassend mooi, ha dik niet verwacht van een etos blush om eerlijk te zijn..

Kelly zei

Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik dat in eerste instantie ook niet had verwacht. Gelukkig oordeelde ik nog objectief en besloot ik deze blush een kansje te geven. Gelukkig maar, want ik vind de kleur wel echt prachtig!

Kelly zei

Dat is wel zeker jammer! Zou leuk zijn als je er een kwastje bij kreeg en het is gewoon een prettig mini blush kwastje!

Josephine zei

Wauw, ik vind het echt een mooi kleurtje!

Pippi zei

De mascara heb ik een tijdje gebruikt, want ik had ergens gelezen dat 'ie heel goed was.

Esmay zei

Gave blush!

Juudith zei

hij ziet er goed uit zeg!

Evelien zei

Die is zeker mooi, wat een leuke kleur!

Nyria zei

Wat jammer van het kwastje, de blush ziet er beter uit.
Liefs, xxx

Miss Langhaar zei

Heel mooie blush!

BeautyNL - Vera zei

Hij staat je goed, Kelly!

Nailcrush - Mariel zei

Ziet er goed uit!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights