zaterdag 23 juni 2012

postheadericon Filmpje: Een kijkje in mijn Make-up stash!Lieve volgers, hier is hij dan eindelijk mijn make-up stash! Een veelgevraagd item aan een beautyblogger en ook bij mij is deze vraag al diverse keren gesteld. Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om een kijkje te nemen in de stash van een ander. Ik kan nog wel een paar uur doorpraten, maar ik zou zeggen neem zelf een kijkje bij mijn make-up stash.
Mocht je vragen hebben over een product stel ze dan gerust bij de comments! Ik zou het trouwens ontzettend leuk vinden als jullie je abonneren op mijn youtube kanaal. Mochten jullie requests hebben dan wil ik die natuurlijk ook graag horen!

Mocht ik trouwens iemand blij kunnen maken met de Essence Blush Gelee, laat het mij weten en stuur een mail naar divaofgeneva@live.nl

9 comments:

Paola zei

Wat heb je een geweldige stash!

Chaja zei

Leuke stash!
Oh en wat je op 7:00 laat zien van Essence, zsiet er echt leuk uit!
Telt de actie nog steeds? Want ik zou 'm graag willen hebben ! :D

Femke Vrieswijk zei

mooie stash :D ziet er super netjes uit en zo goed georganiseerd :D

Nicole zei

hele mooie stash heb je!

Gerrianne zei

Je mag echt trots wezen op je stash, zeg! Het rijtje van de Sleek palette's ziet er ook echt tof uit.. Misschien is dat toch leuk, om er een apart filmpje over te maken! Je blushes zijn ook amazing.. Geweldige stash!

Nyria zei

Je hebt echt een prachtige stash. Heb met plezier ernaar gekeken. Leuk om te zien wat jij hebt. Ben verliefd op je mac producten.
Liefs, xxx

Charile zei

Wauw, je hebt een mooie stash!

Juudith zei

Wauwhh je hebt echt een mooie stash zegg!! Wauwhhh

Mariska zei

Wauw je hebt een hele mooie stash Kelly! Sorry voor de late reactie ik was op vakantie


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights