woensdag 18 april 2012

postheadericon Spoiled Brat look met Wet 'n Wild

Ik heb nog wat achtergehouden van mijn cadeautjes. Voor de mensen die mij op twitter volgen hadden vast al gezien dat ik een pakketje heb ontvangen uit Amerika voor mijn verjaardag met mooie beautyspullen. Je hebt al eerder Wet 'n Wild producten voorbij zien komen op DvG. Ik heb nog heel wat producten liggen waar ik mooie looks, of misschien een leuke nail-art op kan maken.
Ik kreeg ook dit leuke pakketje opgestuurd met oogpotlood, mascara en een palette. Ik heb voor de look gebruik gemaakt van dit Wet 'n wild pakketje. Ik heb wel mijn eigen eyeliner gebruikt, omdat ik zelf eyeliner op mijn bovenste wimperrand mooier vind dan oogpotlood. Ik vind dit pakketje echt super leuk. Grappig dat je gewoon alles in één kan kopen voor een complete look, voor maar 5$ (3.80€). Ik vind het echt geen geld voor de kwaliteit die je krijgt. De mascara en het oogpotloodje daar ben ik niet door weggeblazen, maar ik ben wel echt fan van de oogschaduwpalettes van Wet 'n Wild. Top pigmentatie en de oogschaduw blenden ook erg gemakkelijk.




Eens een wat andere look dan jullie van mij gewend zijn. Ik draag eerder felle lippenstift, dan een opvallend oogschaduwkleurtje. Vooral zwarte oogschaduw daar ben ik geen fan van, omdat het vaak erg hard staat in mijn gezicht in combinatie met mijn haarkleur. Of ik lijk als of ik al een paar nachten niet heb geslapen. Roze draag ik eigenlijk ook niet veel op mijn ogen. Ik vind fel roze toch wel een lastige kleur om mee te werken. Dit palette was dan ook een hele uitdaging om mee aan de gang de gaan. Ik vind uitdagingen wel erg leuk en laat deze dan ook zeker voorbij komen op mijn blog.

Ik vind de combinatie - ondanks dat ik deze kleuren denk ik niet zelf had uitgezocht - toch erg leuk staan bij elkaar. Wet 'n Wild maakt echt palettes in combinatie waarvan je niet verwacht dat ze leuk staan bij elkaar. In mijn Cool as Cumcumber look had ik deze kleurencombinaties ook nooit samen bedacht.
Vandaag even - een niet charmante full face foto - maar ik wilde jullie toch laten zien hoe de kleuren bij mij staan. Op mijn lippen draag ik een lipgloss.
 
Wat vind jullie van deze zwart/roze/zilveren kleurencombinatie? Ik ben wel erg benieuwd of jullie het té heftig vinden, of dat jullie het wel leuk vinden om eens een compleet andere look te zien op DvG.

18 comments:

Priscella zei

Deze ooglook staat je goed hoor Kell!!

Helco zei

Hoezo niet charmant?!? You're gorgeous!
Staat je waanzinnig mooi! Me want more!!

Liefs!

Helco zei

Hoezo niet charmant?!? You're gorgeous!
Staat je waanzinnig mooi! Me want more!!

Liefs!

Pippi zei

Ja, dat is een stuk heftiger dan ik van je gewend ben:) Staat wel goed met je zwarte kleding, hoor.

Paola zei

Staat je goed! Ik vind de combinatie zwart roze altijd erg mooi!

Naomi van der Let zei

staat leuk! inderdaad wel heftiger dan ik van je gewend ben :) 

Ester zei

Gave look! Ondanks dat ik helemaal niet van roze houd vind ik het wel erg mooi staan!

SuzannevanderBijl zei

Mooi! En zeker niet te heftig!

Esmay zei

Leuk setje! Vind alleen die zilveren als highlighter niet echt geslaagd! 

deijsprinses zei

Ik zou het zelf niet aandurven eerlijk gezegd.

Charile zei

wauw, gave look! En wat een goede pigmentatie!

Claudia zei

Ai het is niet mijn ding inderdaad, Ik vind vooral het roze op het ooglid niet mooi, maakt wat ziekjes vind ik :(
Maar het is wel een schitterend palette, misschien 's mee wisselen en het zilver op 't ooglid en 't roze wat hoger aanbrengen?

PinkFairy zei

Ik ben meer van de soepel overgangen, maar ja, dat ligt misschien aan mij :P Wel erg mooie kleurtjes!

Miranda zei

Staat je mooi, je hebt er een mooie look van gemaakt:D

Vera zei

Stoere ooglook!

Axelle zei

wauw , erg gave look ! 

Beautyblog Angelique zei

Hele gave look! Wat jij zegt herken ik heel erg, vaak denk je dat dit soort looks te heftig is voor jezelf omdat jezelf niet zo snel zo iets zou doen.

Deze look staat je in ieder geval heel goed:-) Mooie kleuren combinatie en mooi aangebracht!

Juudith zei

Mooie kleuren combi heeft dit palette zegg!! Love it!! Mooie look heb je gemaakt!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights