donderdag 12 april 2012

postheadericon Persoonlijk: Cadeautjes die ik heb gekregen voor mijn 24e verjaardag


Ik hoorde op twitter en facebook al wat nieuwsgierige geluiden wat ik nou precies allemaal heb gehad voor mijn 24e verjaardag, of ik daar misschien een artikel aan wil besteden. Natuurlijk wil ik dat. Ik vind het zelf ook erg leuk om op deze manier een kijkje in iemand zijn leven te nemen, wat diegene allemaal voor zijn verjaardag krijgt. Ook kreeg ik als feedback te horen van jullie dat jullie graag wat meer persoonlijke artikelen zien. Dus vandaar een kijkje in mijn cadeautjes:

Van mijn vriend kreeg ik deze prachtige Invito tas. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist en ik wilde hem dus al heel graag hebben. Mijn vriend heeft mij ook een jaarabonnement op het blad LINDA gegeven. Ik gun mijzelf nooit een blad, omdat ik bang ben dat ik het dan niet ga lezen. Al sinds LINDA bestaat koop ik echt bijna iedere maand de LINDA, zo leuk vind ik het blad. Ook kreeg ik van hem Marc Jacobs - Daisy.  Echt te verwend gewoon.
Bonnen van een woonwinkeltje, grieks restaurant, HM, Vero Moda en de Douglas.


Daarnaast heb ik ook van wat mensen geld gehad. De foto's zijn in de avond gemaakt en sommige zijn zelfs met mijn mobiel gemaakt, vandaar dat de kwaliteit niet altijd even helemaal geweldig.Toch wilde ik mij hier niet door weerhouden en mijn cadeautjes aan jullie laten zien.

Voordat jullie het jullie afvragen waarom ik bijvoorbeeld geen nagellak vraag of krijg, omdat ik al erg veel nagellak heb en de kans groot is dat ik de nagellak die in de drogist te koop is al heb. Ook heb ik echt genoeg nagellak, dus vandaar dat ik het ook niet nog vraag voor mijn verjaardag. Toch had een vriendin toch nog een pakketje samengesteld met een lakje en vijltjes en dat lakje heb ik toevallig niet!

Vonden jullie het leuk om zo weer een kijkje in mijn leven te nemen?

28 comments:

Miranda zei

Wat ontzettend leuk om te zien. Ik kan me voorstellen dat je geen nagellak vraagt, stel dat je hem al hebt, dan is het ook  jammer. 

Laura zei

Haha, ik heb die tas laatst ook van mijn vriend gekregen! :D Ben er super blij mee :) 

Angelique zei

Leuke cadeautjes en wat een verwennerij zeg, heerlijk. Dan voel je je echt jarig.

Chantal zei

Oh meid, wat ben je geweldig verwend! Wat een superleuke cadeautjes, zeg!

Tedje zei

Wat een leuke cadeaus! Je tas is echt mooi en Daisy ♥♥ loove! Trouwens, ik had een vraagje. Bij de 4e foto van onder zie je twee vakken in je foto. Op mijn site gebeurt dat ook wel eens! Weet jij waar dat aan ligt? Liefs 

Naomi van der Let zei

je bent mijn cadeautjes vergeten :( 

Pippi zei

Wat een prachtige cadeaus! Er zitten hele schattige bij. 
Erg leuk dat je gehoor geeft aan de vraag van je lezers en volgers:)

Las ik nou echt dat je genoeg lakjes hebt? 

Nicole zei

hele leuke cadeautjes!

Mariel zei

Leuke cadeautjes! Leuk artikel ook om te lezen/kijken :)

Esmay zei

Ah wat een leuke cadeautjes! Je tas is echt heel mooi!

Bertine(aboutfashion) zei

Super gave cadeaus! Die tas is pretty!!

Juudith zei

oee leuke dingetjes heb je gekregen zegg!!

Laralaurentia zei

Die tas is erg leuk! Gefeliciteerd nogmaals

Josephine zei

Wat een leuke cadeautjes, vooral de tas!

Steffie Coense zei

Wat een mooie cadeautjes heb je gehad!! ik vind persoonlijke artikelen altijd erg leuk :D

Kelly zei

Natuurlijk ben ik die niet vergeten hoor! Ik heb er bewust voor gekozen om ze hier niet bij te zetten, omdat ik nog een apart artikel er over willen maken, met een totale look met het setje mascara - palette - oogpotlood. Helaas heb ik daar nog een tijd voor gehad, omdat ik amper daglicht zie en het in het weekend erg druk had met pasen/verjaardag. Dus het komt er aan hoor! Ik wil alleen niet dubbele dingen op mijn site hebben vandaar!

Kelly zei

 Ja ik vind eigenlijk wel dat ik genoeg lakjes heb hihi, maar toch ben ik af en toe nog erg zwak en koop ik bijvoorbeeld met een LE weer wat lakjes erbij. Ik mag alleen geen dure lakken van mijzelf meer bestellen via Transdesign bijvoorbeeld..

Kelly zei

 Hee! Ik zie inderdaad wat je bedoelt. Ik heb ook geen idee waar dit aan ligt. Ik ga is even het op twitter gooien, misschien dat iemand een antwoord voor ons heb, wat het ziet er niet mooi uit!!

Lotte zei

Leuke cadeautjes allemaal!

MySuperSweetLife zei

Wat een superleuke kadootjes! Ben zo jaloers op je tas en Daisy parfum!

Liefs

Simone zei

Leuke cadeautjes zeg!

Tedje zei

Ik hoop dat iemand het weet! :) Laat je even weten als je weet wat het is? :)

Teri zei

Wat een leuke cadeaus zeg :). Wat lief van je virend dat hij je een tas heeft gegeven, hij is echt mooi!

Miriam zei

Die vakjes waar over geschreven wordt heb ik ook al een paar keer gezien. Maar wat een leuk artikel en wat ben je heerlijk verwend door je lieve vrienden en familie!

Sandra zei

Wat een superleuke kado's Kelly!

Paola zei

Wat een leuke dingen heb je gekregen!

LottedeJ zei

Wat heb je toch leuke cadeautjes gekregen!

LindaB zei

Mooie cadeau's zeg, kan je nog fijn lang van genieten!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights