woensdag 18 april 2012

postheadericon Lush - Sweetie Pie (douche-jelly)

Een product wat al erg lang op mijn wishlist stond is een shower jelly van Lush. Echt een flubberige jelly in een potje, dat wilde ik wel eens een keer uit testen. Het duurde alleen even wat langer dan ik in gedachten had, want ik was niet bij een Lush winkel in de buurt geweest. Om alleen maar Sweetie Pie te bestellen vind ik zonde van de verzendkosten. Ik besloot even naar Lush te gaan, dus ik ging als eerste naar de Shower Jelly's. Ik was meteen verkocht toen ik de prachtige bessengeur rook van Sweetie Pie en ik nam deze meteen mee.


Wat zegt Lush over dit product: 
Paars met glittertjes, dat is onze Sweetie Pie: een fruitige zwarte bessen Jelly, speciaal gemaakt voor één van onze klanten die graag de geur van een bessenmuffin terug wilde zien in een product. We hebben zwarte bessen en bergamotolie gemengd met een mix van kokos en verzachtende zeewiergel. Daar nog een druppeltje cipresolie om je een beetje helder te houden. Beetje helderheid kan nooit geen kwaad toch? Erg elegant deze dame. Als je van de geur van You Snap the Whip houdt, is dit je Jelly. Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!

Die glitters echt geweldig! Ik heb ze overigens nog niet op mijn lichaam gespot na het het douchen met deze jelly. Ik vond het onwijs gaaf toen ik de eerste keer de jelly uit het potje haalde. De hele inhoud glibberde op mijn hand. De eerste keer dat ik mij zelf er mee ging inzepen glibberde de jelly meteen richting het doucheputje. Ik vind het wel erg onhandig vast houden, moet even een goede manier vinden, zodat hij niet meteen uit mijn handen glijdt. De geur van bessen komt meteen naar boven en die geur blijf je ook nog wel een paar ruiken. Heerlijk!

Sweetie Pie is te koop bij de winkels van Lush en online.
100 gram 5.25€
240 gram 9.95€
Heb jij als eens een jelly geprobeerd van Lush?

13 comments:

Sophie zei

Het is het handigst om een ieniemienie stukje af te breken uit het potje en het dan op een puff te doen!

Paola zei

Deze lijkt me echt heel lekker! Ik heb nog nooit iets van Lush geprobeerd!

Daphne zei

Ik heb zelf de andere variant en als je een beetje op een spons doet gaat het lekker schuimen!

Pippi zei

Bijna te mooi om te gebruiken!

Priscella zei

Dat ziet er mooi en glibber uit maar zou het zelf ook weleens willen proberen de geur van Zwarte bes Iike!!

Roos zei

Ik ben hier wel benieuwd naar :-)

Carola zei

Deze ruikt echt super lekker, misschien dat ik 'm ook eens meebestel 

Esmay zei

Ik vind die jelly's zo cool! Ze lijken me ook erg fijn ^^ 

Miss_riss zei

Ik breek altijd een stukje af en doe dat op een washandje! Groetjes Maris

Anne vdh zei

Ik heb deze een keer aan mijn zus cadeau gedaan, wat ruikt hij heerlijk he! Ik wilde hem echt opeten haha!
Die glitters zijn ook echt suuupergaaf:)

MySuperSweetlife zei

Hij lijkt me erg lekker!

Liefs

Marijke zei

Ik vind deze dan weer net té zoet naar mijn smaak haha. Maar ik vind Calacas, The Jilted elf en Whoosh wel heel erg lekker!

Agnetha zei

Ik heb de Whoosh en Calacas en zijn beide erg lekker.. deze vond ik geloof ik iets te zoet of zo waardoor ik hem niet had genomen en koos voor de Whoosh..


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights