maandag 5 maart 2012

postheadericon Gast review door Naomi - Etos nagellak remover pads

Vandaag iets nieuws op Diva of Geneva. Namelijk een gast-review van mijn stiefzusje. Naomi kwam met een leuk idee om af en toe een gast-review te schrijven voor Diva of Geneva. Naomi woont met haar man in Amerika. Mij lijkt het onwijs gaaf om een keer naar Amerika te gaan. Amerika is natuurlijk een beauty heaven en ik hoop dat ik het ooit eens mag meemaken om daar naar toe te gaan. Naomi heeft ook hele leuke spullen aan haar moeder meegegeven, die ik binnenkort hoop te ontvangen. De reviews daarvan zullen jullie zeker zien op Diva of Geneva. Ik vind het in ieder geval erg leuk als Naomi af en toe een stukje zal schrijven voor Diva of Geneva.

Mijn moeder en Oma waren hier in Amerika de afgelopen week om bij mijn bruiloft te zijn. Op de ochtend van mijn bruiloft had ik Kelly goed kunnen gebruiken om mijn nagels te lakken, want ik kan er zelf niks van en geen van de andere personen aanwezig was er goed in. Ik had geen nagellak remover, mijn moeder was van plan mijn flesje van thuis mee te nemen maar aangezien de dop daarvan stuk was zat ik zonder en mijn nagels waren ZO rommelig.

Mijn oma kwam met de oplossing: ze had Etos Nagellak remover pads meegenomen. Ik probeerde het en was meteen tevreden! Geen geknoei, geen wattenschijfje dat half uit elkaar valt, totaal geen problemen. Later in de week, toen ik eindelijk mijn nagels kon schoonmaken, kwam ik er pas achter hoe geweldig de pads zijn.
Binnen 3 minuten waren de nagels van 1 hand schoon.. met 1 pad! De pad is doordrenkt met nagellak remover, en stinkt niet! Hoewel ik normaal ook altijd nagellakremover zonder aceton gebruikte, werd ik toch misselijk zodra ik dat flesje open deed. Deze pads bevatten geen aceton, en zijn heel vriendelijk voor mijn nagelriemen, die zacht aanvoelen na gebruik in tegenstelling tot wat ik voorheen gebruikte. Ik moet toegeven dat ik slechts 1 laagje nagellak op mijn nagels had en dat mijn resultaten variabel zullen zijn wat merk nagellak betreft en hoeveelheid laagjes.
Ik ben een erg tevreden klant! Er zitten 30 pads in 1 potje dus voor iemand die iedere dag zijn nagels doet is dit potje dus goed voor ongeveer een maand. Het is makkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld op vakantie, zoals mijn oma deed. Verder schijnt het erg goedkoop te zijn, maar dat weet ik zelf niet aangezien ik het niet zelf heb gekocht.

Samenvatting: 
Werking: Goed, mijn nagels waren heel snel schoon.
Geur: Citrus-achtig, best fijn.
Prijs/kwaliteit verhouding: Goed. Voor hetzelfde geld kan je een flesje halen waar je langer mee kunt doen.

Mening: Kelly
De pads lijken mij erg prettig na het lezen van de review van Naomi. Ik ben zelf nog steeds aan het rommelen met wattenschijfjes en het testen van verschillende removers. Ik gebruik vaak één van de removers van Essence, alleen vind dat deze mijn handen te erg uitdroogt.Ik ga deze ook eens aanschaffen en ik ben benieuwd of ik er net zo tevreden over ben als Naomi!

De prijs van deze Etos nagellakremover pads is 1.79€

Dank je wel Naomi voor het schrijven van je leuke review.

Wat vonden jullie van de gast-review van Naomi? Hebben jullie ervaring met deze pads?

7 comments:

Mariette zei

Wat leuk, vaker doen!
Ik shop nooit bij de Etos dus waarschijnlijk ga ik ze ook niet kopen, maar wel goede review.

Liefs, Mariette

Nyria zei

Ik heb deze zelf ook geprobeerd en vind ze toch een beetje tegenvallen. Ze drogen mijn nagels een beetje uit.
Liefs, xxx

Chantal zei

Wat leuk dat je stiefzusje deze review geschreven heeft! Ze heeft me wel nieuwsgierig gemaakt! ;-)

Laura zei

Ze hebben ze ook bij de hema
vond ze vroeger erg fijn nu misschien
nog steeds wel maar sinds de kleine
jongen is geboren hebben mijn nagels geen
kleurtje meer gehad. :(

Simone zei

Ik heb ze ook geprobeerd, ze waren écht geweldig! :) Alleen kreeg ik er ook droge nagels van. 

Pippi zei

Ze zijn handig om mee te nemen- kan het flesje niet gaan lekken. Heb de pads zelf ook gehad, maar vond ze wat vettig aanvoelen. 

Danice zei

Ik heb ook van die pads liggen (wel van een ander merk) en vind ze ook heel erg fijn in gebruik - geen pluizen en aceton in ieder geval!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights