zondag 4 maart 2012

postheadericon Tip: Zaterdag 10 maart mascara's tweede gratis bij de Etos

Toen ik net de folder van de Etos opensloeg, viel mij iets leuks op. Namelijk zaterdag 10 maart zijn de mascara's tweede gratis bij de Etos. Dus heb je een favoriete mascara, of heb je altijd al die ene mascara, waar je een goede review over hebt gelezen, willen uittesten? Dan is dit nu je kans! Ik ga denk ik voor Maybelline The Falsies en misschien haal ik nog een voorraad van mijn favoriete mascara van dit momen, namelijk Max Factor Fusion. 

Gaan jullie wat van jullie favoriete mascara's inslaan? Of gaan jullie een nieuwe mascara testen, zo ja welke willen jullie dan testen?

11 comments:

Marieke zei

Veel te verleidelijk... Heb ik nog genoeg mascaras? Ja. Wil ik meer? Ja. 

Paola zei

Dat is zeker een kijkje waard!

Vera zei

Ik weet het nog niet. Misschien haal ik er wel twee, maar dan zou ik nog niet weten welke. Bedankt voor de tip. Ik zal er even goed over nadenken ;)

Joan zei

Oeh dat is wel een hele fijne actie! Maar heb net twee mascara's gekocht, dus dat zou wel een beetje te gek worden. In ieder geval bedankt voor de tip! :D

Charile zei

Ik had het net gezien ik het reclame boekje via de mail. Echt een leuke actie!

Beachgirls1802 zei

Wat leuk! Ik heb op dit moment eigenlijk geen nieuwe mascara nodig, dus ik laat deze actie even voor wat het is.
xoxo

Miranda zei

Ik ga denk ik toch maar even wat inslaan , scheelt weer wat geld:D

Pippi zei

Ik heb al een kleine voorraad liggen- anders zou ik zeker naar de winkel rennen:)

Nyria zei

Ik heb nu eigenlijk al te veel mascara's. Wel een leuke actie, maar ik sla over.
Liefs, xxx

Mariette zei

Altijd handig ^^.

Liefs, Mariette

Gerrianne zei

De actie's blijven maar komen, bij de kruidvat heb je ook alweer actie's van 2 voor 10 en dergelijke.. Mascara's liggen tegenwoordig nu netjes in mijn mandje & nieuwe zijn nog niet nodig, helaas! Ik vind het heerlijk om nieuwe mascara's te gebruiken! :) Wij hebben helaas ook geen Etos..


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights