zondag 10 juli 2011

postheadericon IV

Vandaag laat ik jullie één van mijn favorieten lakjes van de afgelopen tijd zien. Ik draag dit lakje graag op mijn handen, maar ik vind het ook een leuke kleur voor op mijn tenen. China Glaze - IV is een koraal roze kleurtje en alles wat koraal is qua nagellak vind ik helemaal geweldig. 


Ik was mijn camera thuis vergeten, dus ik heb foto's gemaakt met de camera van mijn vriend, maar ik vind de foto's niet erg mooi geworden. De nagellak wordt extra glimmend op één of andere manier op de foto's. 


Op de boven- en onderstaande foto's draag ik twee laagjes IV en de droogtijd van deze lak is echt super. De lak glimt heel erg, dus ik heb er geen topcoat overheen gedaan. De nagellak blijft zeker vijf dagen lang zitten zonder te chippen!
 
 
Wat vinden jullie van het lakje IV?

1 comments:

Helco zei

Heel mooi! En super-sexy! ^_~


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights