zaterdag 4 juni 2011

postheadericon EOS lippenbalsem

Een tijd geleden bestelde ik op Ebay 2 EOS lippenbalsem potjes. Ik had over EOS hele goede verhalen gelezen en ik vond de potjes daarnaast erg leuk. Ik kwam er laatst achter dat ik ze ook gewoon bij alice & jo had kunnen bestellen. Al met al scheelde dat niet veel gelukkig. Ik vind de verpakking echt geweldig en enorm origineel. Ik bestelde 2 kleuren/smaken. De rode is Summerfruit en ruikt heerlijk naar fruit. Ik vind het zelf lekker ruiken, heerlijk zoet. Ik kan mijn voorstellen dat mensen dit overheersend kunnen vinden. De gele is Lemon drop SPF 15. Deze ruikt, zoals de naam al zegt heerlijk naar lemon. Deze lippenbalsem heeft een factor 15 er inzitten en ik heb hem daarom besteld voor de zomer.
Deze superleuke en fijne lippenbalsem, zijn naast mijn Rosebud Salve meteen gebombardeerd tot mijn favorieten.

Zijn jullie al bekend met deze super leuke lippenbalsems? Wat zijn jullie favorieten lippenbalsems?

Liefs,

1 comments:

Anoniem zei

alice en jo vragen echt veel verzendkosten :(


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights