zaterdag 31 december 2011

postheadericon Favorieten beautyproducten van het jaar 2011

 
2011 was het jaar waarin ik kennismaakte met veel beautyproducten. Bijvoorbeeld met de eerste producten van Sleek. Sleek is in 2011 echt heel erg bekend geworden en ik denk dat de meeste beautybloggers wel een product van Sleek in hun bezit hebben. Ik ben een grote fan van alle oogschaduwpalettes en ook de meeste blushes van Sleek. Sommige zijn al helaas veel te gepigmenteerd voor mijn lichte huidskleur, waardoor ik sommige blushes helaas moet laten liggen. MAC vond ik al echt een prachtig make-up merk, want ik had al langere tijd meerdere blushes en lipsticks van het merk. Alleen in 2011 ben ik echt steeds meer van MAC gaan houden. Na MAC en Sleek hadden we dan ook nog het prachtige merk Inglot.

De prachtige MAC oogschaduw in Smoked Ruby uit de Semi Precious collectie van dit jaar, een prachtige rood bruine kleur, waar ik in eerste instantie nog twijfelde om hem te kopen in de zomer. Ik ben zo blij dat ik deze kleur toen heb gekocht! Een prachtige rood-bruine unieke kleur!
Dit is dé perfecte oogschaduwbasis voor mij, mijn MAC paintpot in Soft Ochre. In het begin van het jaar heb ik deze gekocht en sindsdien heb ik deze oogschaduwbasis iedere keer gebruikt, wanneer ik oogschaduw op doe en het blijft de gehele dag goed zitten.
Mijn favoriete eyeliner en oogpotlood.

De gewilde Rose Quartz, die net als de oogschaduw Smoked Ruby uit de gewilde Semi Precious, is te gebruiken als een highlighter of als een prachtige blush. Ik vind hem nog steeds echt prachtig en gebruik hem nog erg vaak.
De Cheek Powder van MAC uit de Surf collectie van dit jaar, is net als de Rose Quartz, een blush die ik graag gebruik. De mooie bloem is helaas een overspray en één van de bladeren is al helemaal weggevaagd door het veelvuldig gebruik. Ik vond hem eigenlijk te mooi om te gebruiken, maar waarom koop je anders een blush.

Ik heb al een review geschreven over de Prime and fine van Catrice en nog steeds vind ik de fijnste primer die er is. De prime and fine voelt heerlijk zacht aan op mijn gezicht en ik merk dat mijn make-up nog langer blijft zitten wanneer ik eerst deze primer gebruik.
De Pout Polish in Nude, met de geweldige geur van vanille, vind een prachtige gepigmenteerde balsem voor op mijn lippen. Deze pout polish laat een lichte nude tint achter, maar vooral erg veel glans. Deze pout polish is erg voedend voor mijn lippen, ook mede door zijn SPF15.


De prachtige peachy kleur van MAC - Cut a Caper, is een lipstick uit een limited edition, van een tijd geleden, maar blijft mijn favoriet. Ik ben dol op peachy kleurtjes en deze liefde is in 2011 alleen maar toegenomen.

2011 is ook het jaar van Inglot geweest, het jaar dat Inglot Nederland wist te veroveren en dat iedere beautyblogger graag zijn eigen palette(s) wilde samenstellen. Ik ben inmiddels de trotse eigenaar van drie palettes en ik zal ze wanneer ik tijd heb ook eens gezamenlijk op de foto zetten met mijn plus- en minpunten van de kleuren keuzes.
Eén van mijn favorieten palettes van Sleek is het Oh so special palette. Dit palette bevat zowel natuurlijke lichte kleuren, als donkere kleuren voor zowel een mooie dagelijkse look, of een mooie smokey look voor een feestje.
De witte highlighter uit dit palette gebruik ik erg vaak en dit is dan ook het eerste product waar ik een pan heb geraakt!
De prachtige nagellak, strawberry fields is toch wel mijn favoriete lak uit 2011. China Glaze blijft toch wel echt één van mijn favorieten nagellakmerken. Ik denk wel het nagellakmerk waar ik de meeste lakken van heb! In deze nagellak zitten gouden shimmers, waar ik ook heel erg dol op ben. Stop maar wat gouden shimmers in een beautyproduct en ik vind het al heel snel mooi en ik heb daar ook zeker een zwak voor.

Wat waren jouw favorieten beautyproducten van het jaar 2011?

17 comments:

Anoniem zei

Wat een mooie favorieten! Happy New Year <3

Berrie zei

super mooie favorieten!
ziet er goed uit !
liefs berrie

Unknown zei

Vooral de eerste foto's! Wauw wat mooi! Mijn favoriete producten waren:

* Chopard - Wish
* Catrice photo finish foundation
* 120 palette

fashionisaparty.com zei

oh die mac producten zijn zo mooi!

PinkFairy zei

prachtige MAC en Inglot producten!

Mirjam zei

Wat een fijne producten!

Marieke zei

Allemaal mooie producten en leuk om te lezen. Toch handig om te weten wat ook echt fijn blijft, door het hele jaar heen!

Miranda zei

wat een prachtige producten. vooral MAC oogschaduw in Smoked Ruby ziet er erg mooi uit.

Miss Happinez zei

Leuke favorieten! Happy new year alvast:)
x Leila in Wonderland

Nicole zei

Hele mooie favorieten!

Josephine zei

Wat een mooie favorieten, vooral veel MAC, maar dat zijn echt prachtige producten die je hebt!

Pippi zei

Kleancolor nagellak!

Chantal zei

Wat een prachige producten, vooral die van MAC!

Daphne zei

Ziet er heel goed uit! :)

Cindy zei

Mijn favoriete merken van het jaar waren zeker MAC, Inglot en Sleek :)

Germa zei

Mooie producten! Lekker veel mac! haha

Amber zei

Leuke producten! Misschien dat ik de oogschaduw basis van Mac toch eens ga kopen. Verder heb ik gisteren mijn eerste Sleek palette besteld, i divine storm, ik ben erg benieuwd!

Liefs


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights