zondag 1 januari 2012

postheadericon Voornemens - plannen van 2012

Op de eerste van het nieuwe jaar laten we vaak onze goede voornemens ingaan - die we vervolgens eind januari vaak alweer vergeten zijn waardoor er uiteindelijk ook niet veel van komt. Ik wilde vorig jaar vooral mijn diploma halen en dat heb ik dan ook gelukkig gehaald! Dit jaar had ik wel een aantal goede voornemens op een rijtje dus dat wilde ik even met jullie gaan delen.

Diva of Geneva: 
Ik ga 2012 met mijn blog in en ik hoop dat ik in 2012 nog net zoveel plezier in het bloggen heb, als wat ik in 2011 had. Ik zie ook leuke stijgende lijnen in de statistieken, dat is altijd meegenomen, maar ik vind als hoofdzaak dat het vooral leuk moet blijven. Ik hoop vooral ook dat de bezoekers die ik nu heb, gewoon lekker blijven komen en zich vooral 'thuis voelen' op mijn plaatsje op het web.

Rijbewijs halen:
Ik heb mijn theorie gehaald, maar ik hoop echt, vooral in het eerste gedeelde van 2012 toch echt mijn rijbewijs te gaan halen. Ik heb er wat moeite mee, ben erg onzeker in de auto. Mede ook door dat ik ooit een ongeluk heb gehad, schrik ik al erg snel van de dingen die om mij heen gebeuren. Mijn rijlessen heb ik een tijd moeten stopzetten vanwege mijn slechte gezondheid. Ik heb ze net vorige week weer opgepakt en hoop in 2012 de stijgende lijn die ik de laatste les had zeker vast te houden.

Sparen:
Ik ben al goed bezig met het sparen en ben de laatste tijd wel erg streng voor mijzelf. Mijn budget wat ik van mijzelf mag uitgeven dat wordt steeds erger, maar ik wil zo graag geld sparen omdat ik eind 2012 - begin 2013 toch echt wil gaan samenwonen met mijn vriend. Hier kom ik later op terug. Sparen is dus mijn nieuwe motto voor 2012 en ik weet ook zeker dat dit mij wel gaat lukken. Ik kan als het moet wel echt streng voor mijzelf zijn, misschien zelfs wel eens te streng - er moet namelijk wel geleefd worden.

Samenwonen:
Ik hoop dat het realistisch is dat mijn vriend en ik eind 2012 - misschien begin 2013 kunnen gaan samenwonen. We willen alleen deze stap niet eerder aangaan zolang mijn vriend nog zijn school niet af heeft. Hij studeert in 2012 af en daarna is het hopen op een vaste fulltime baan, want met alleen mijn inkomen gaan we dat niet redden. 

Sporten:
Het liefst zou ik ook wel een sport gaan doen, maar ik zou niet weten wat voor sport. Ik vind namelijk het allemaal niet echt leuk. Ik vind alleen voetbal leuk en ik heb ook op voetbal gezeten, maar wegens mijn longproblemen, moest ik daar helaas mee stoppen. Ik kan mijzelf er niet toe zetten om na mijn werk om nog iets te 'moeten'. Ik ben benieuwd hoe dit zich in 2012 gaat ontwikkelen, of ik misschien iets vind wat mij onwijs leuk lijkt.

Wat zijn jullie goede voornemens?

17 comments:

Liesewies zei

Veel succes met je voornemens! :) Verder wens ik je een gelukkig en gezond 2012! :) X

Chantal zei

Hele mooie voornemens, ik hoop dat ze allemaal uit mogen komen!

Paola zei

Wat een leuke voornemens. Mijn vriend en ik willen graag een huis gaan kopen en ik wil gezonder gaan eten en meer gaan sporten!

PinkFairy zei

goede voornemens ^^
samenwonen is leuk :) wij zijn het gaan doen toen me vriend nog niet klaar was met z'n studie (wel een bijbaan). maar ik had ook best veel geluk met ons huisje :)

Josephine zei

Goede voornemens, het gaat je zeker lukken :D Gelukkig nieuwjaar Kelly!

beautyforgirls zei

Ik wil dit jaar ook echt mijn rijbewijs halen. Ben nu op de helft.
Liefs, xxx

Lonneke zei

Goede voornemens!
Ik vind het altijd zo moeilijk om mij eraan te houden maar ik wil het wel proberen!
Geordend zijn , sporten en heerlijk blijven bloggen !
Ik hoop dat je je rijbewijs haalt maar dat zal wel lukken!
X

Charile zei

Goede voornemens :)

Anoniem zei

Gelukkig nieuwjaar! je hebt in ieder geval al je voornemens op een rijtje! Ik heb er één en dat is in balans blijven met mijzelf.
Vind ik zelf al pittig genoeg. Succes in ieder geval met je voornemens en ik neem aan dat je ons op hoogte houdt?
groetjes LindaB

Sandra3619 zei

Leuk om te lezen!

Qua sport: ik heb 2 maanden terug de "Leg slim" gekocht en een balance board en sta hier elke morgen op, 7 dagen per week (doordeweeks dus 15 minuten eerder opstaan). Dit helpt echt, mijn conditie gaat met sprongen vooruit :) Mss een tip? Sporten zodra je opstaat is makkelijker vol te houden als na je werk.

Ik wens je al het goede toe voor 2012 en hoop dat je al je plannen kan waarmaken :)

Miranda zei

Leuk om te lezen.

Anoniem zei

Dat met die rijlessen komt echt wel goed! Ik heb ruim 70 uur gelest en dacht dat het nooit ging lukken, maar uiteindelijk wel!
Ik wil ook meer sparen voor het samenwonen en dus geld besparen & het komende jaar veel winacties op de blog van mn zus en mij houden;)

Fashion is a party zei

leuk om te lezen! ik hoop dat jullie over een jaar inderdaad kunnen gaan samenwonen en dat je voornemens allemaal goedkomen!

happy new year!

Pippi zei

Leuke voornemens heb je! Ik hoop dan ook dat alles uit gaat komen, Kelly.

Monique zei

Succes met je voornemens.. ziet er naar uit dat je een super mooi jaar te gemoed gaat :)

Vintagirie zei

Je hebt al een aantal mooie voornemens op een rij! Ik hoop dat je volgend jaar tevreden bent met het verloop van 2012!

Amber zei

Leuke voornemens. Ik hoop dat je vriend na het studeren een vaste baan kan vinden zodat jullie kunnen gaan samenwonen, lijkt me een prachtige ervaring.

Succes met alle voornemens!

Liefs

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights