woensdag 14 december 2011

postheadericon China Glaze Let It Snow Holiday 2011 - Swatch Glittering Garland

Al een paar dagen geleden alweer, toen ik op die foto nog gezegend was met langere nagels, liet ik jullie kennis maken, met in mijn ogen het perfecte rode lakje Winterberry. Het is half december en over twee weken is het alweer kerst. De tijd gaat zo onwijs hard! De meeste kerstliedjes kan ik al niet meer aanhoren, zo vaak zijn ze alweer gedraaid om de radio. Toch vind ik de gezelligheid die kerst met zich mee brengt wel erg leuk. Bij kerst horen voor mij, natuurlijk mooie kleren, vaak koop ik ook we iets nieuws om te dragen tijdens één van de kerstdagen. Ik had nog een kerst groen lakje in mijn stash, maar nadat ik wat swatches had gezien van Glittering Garland, vond ik dat deze toch echt wel prachtig voor de kerstdagen. Ook al heb ik totaal niets met glitters en zal je mij ook maar een enkele keer betrappen met glitters op mijn nagels.

Wat vinden jullie van de prachtige groene glitterlak, genaamd Glittering Garland? Wat dragen jullie op je nagels tijdens de feestdagen?

14 comments:

Pippi zei

Het slaat nergens op, maar de enige kleur waar ik niet warm voor loop is donkergroen. Toch is deze mooi en door de glitters ook feestelijk.

Paola zei

Heel erg mooi! Ik draag denk ik rode nagellak met glitters!

beautyforgirls zei

Echt een kerstboom kleur lakje, leuk.
Liefs, xxx

priscella zei

Wauw mooie kleur!!
Ik ge denk ik voor rood,blauw of groen met glitter in comi met nailart erbij

Bertine zei

oEh gave kleur.. echt leuk voor kerst!

Carola zei

Wat een aparte lak!
Ik ben er nog niet helemaal uit wat het gaat worden op mijn nagels tijdens kerst

Nicole zei

hele mooie lak!
denk dat ik met kerst zelf voor ruby pumps ga.
moet 2e kerstdag werken, dus het moet geen te aparte kleur zijn. en ruby pumps glittert gelijk mooi.

Juudith zei

Wat een leuk kleurtje zegg!!

Charile zei

super mooi!

LottedeJ zei

Wat een mooi lakje zeg, echt prachtig!

Tessa zei

Mooi kleurtje hoor vind em echt kerstachtig! Ik heb trouwens weer een winactie op mijn site van Konad! Mischien vind je dat leuk?

ditisons zei

Mooie kleur, groen is prachtig!

Maaike zei

Ik heb het niet zo met groen, maar deze vind ik echt mooi :)

latanie. zei

Very christmassy!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights