dinsdag 13 december 2011

postheadericon Primark geopend in Zaandam + Shoplog

Ik kan mij nog goed herinneren hoe blij ik was, dat de Primark in Rotterdam was geopend. De eerste Primark in Nederland. Heel vaak heb ik op het punt gestaan om er heen te gaan, maar vond ik het toch weer even te ver om heen te gaan. Ik had bedacht, dat ik er wel een keer heen ging als ik toch die kant op ging met de auto. Nog gelukkiger werd ik toen er bekend werd gemaakt dat de Primark werd geopend in Hoofddorp. Hoofddorp, dat is toch echt wel dichtbij dacht ik. Ik ben ook meerdere malen afgereisd om naar Hoofddorp te gaan. Helaas vond ik het vaak wel echt te druk in deze Primark en werd ik ook wel eens door de collecties teleurgesteld, waardoor ik het al veel minder leuk vond om daarheen te gaan. Dólgelukkig was ik toen ik een paar maanden geleden de geruchten hoorde, want ik werk wel eens in een kinderdagverblijf, wat net boven de net geopende Primark zit.
Op donderdag 8 december werd de Primark geopend in Zaandam. Na het nieuws een paar maanden geleden gehoord te hebben, kon ik toch echt niet meer wachten. Zaandam wordt toch echt wel een grote stad. Voorheen moest ik altijd afreizen om te shoppen naar A-dam/Alkmaar of Hoofddorp, maar nu kan ik toch wel goed terecht in Zaandam. Ik vind de Primark een erg leuke winkel om lekker te snuffelen, vooral bij de accessoires/tassen en schoenen. Dat hij nu vlakbij mijn huis is en nog relaxter - op loopafstand van mijn vriend zijn huis, weet ik toch wel zeker dat ik nu toch vaker even naar binnen loop om te kijken, of ze wat leuks hebben.

De kleding is niet altijd mijn smaak, ook zou ik daar niet mijn hele garderobe kopen. Het scheelt ook heel erg per collectie. Ik zelf ben iemand van de lentecollectie, daar word ik altijd erg blij van - al heb ik nu wat foto's gezien van de lentecollectie van Primark, die ik niet echt heel erg vernieuwend vind.

Allereerst heb ik wat sieraden geshopt.Ik heb mijn echt ingehouden bij de tassen en de schoenen, want volgens mijn vriend heb ik die al genoeg. Ik heb alleen zwarte hakken gekocht, die liggen nog bij mijn vriend, waardoor ze niet op de foto's staan. Deze mocht ik wel kopen, omdat mijn andere zwarte hakken echt niet meer kunnen en ik deze dus heb weggedaan.
 Ik vind dit zo'n leuke kleur geel! Grote armbanden ben ik dol op, hoe groter hoe mooier ik ze vaak ook vind!
Armbandjes kan je mij ook altijd erg blij mee maken, meestal draag ik er dan ook wel een zooitje op mijn arm heen, mits ik mijn geliefde pandora's niet om heb!

Prachtige oorbellen, ideaal voor de kerst of met oud en nieuw!
 Een haarbandje, met een prachtige bloem er in verwerkt.

Dezelfde gele kleur als de armband, een lekkere warme muts. Ik ben een echte koukleum, dus deze komt zeker goed van pas.
 Ik heb ondanks ik vaak de kleding niet 'zo' vind, toch nog wat kleding kunnen vinden, waardoor deze blouse.
Een leuk oversized kanten topje, met een gouden glans er overheen. Erg leuk over een hempje/shirtje, tijdens een feestje.
Een lekkere warme sjaal, maar ik kwam tot de ontdekking dat ik echt over de 40 sjaals thuis heb liggen. Ik ga namelijk de deur echt niet uit zonder sjaal. Ik heb ze toch maar uitgezocht en wat sjaals maar in de kledingzak gedaan.
Een bruin giletje.

Al met al toch een beste shoplog, maar ach voor dit allemaal was ik maar iets van 65 euro kwijt. Dus ik vind dat toch echt geen geld.

Wat vinden jullie van de Primark?

20 comments:

Paola zei

Leuke aankopen! Ik ben er helaas nog nooit geweest!

Charile zei

Leuke aankoopjes :D

Tamara zei

Leuke aankopen! Ik vind de Primark erg leuk om naar toe te gaan, alhoewel het niet altijd even leuk is ;)

Danice zei

Leuke aankopen! De kleding van de primark is inderdaad erg wisselend. Die vestiging in Zaandam lijkt me aardig groot en ik ben erg blij dat er meer primarks bij komen. Het is en blijft toch altijd druk in de primark van Rotterdam.

Mariette zei

Ik ben alleen eens in Rotterdam geweest en heel vaak in die in bournemouth in Engeland (ik was daar 3 weken alleen).

Liefs, Mariette

Cynthia Elhorst zei

Gaaf!! Ik hoop morgen naar de Primark in Rotterdam te gaan (of toch Zaandam!)

Nicole zei

leuk! luke aankoopjes ook :)
het zou helemaal leuk worden als er ook eens winkels besluiten naar zeeland te komen.. ipv de winkels die er al zijn die vervolgens ook nog weg gaan..

Astrid zei

leuke spulletjes ik ben ook onlangs in de Primark in Rotterdam geweest, en leuk dat er nu ook een vestiging in Zaandam is.

LottedeJ zei

Leuke shoplog! Fijn dat er nu ook een Primark in Zaandam is.

PinkFairy zei

whoohoo geopend op mijn verjaardag ;) ik heb hem die dag alleen vanaf het bruggetje erboven gezien, maar niet binnen gezien. leuke spulletjes!

Lara zei

Toevallig vandaag heen geweest!

Sandra3619 zei

YAY leuke aankopen!!!

Ahum..... zaterdag loop ik er weer langs, hopelijk kan ik mij beheersen??

Chantal zei

Wat fijn dat jij een Primark zo dicht in de buurt hebt! Je hebt er leuke dingen geshopt!

Miranda zei

wat leuk zeg! En wat een leuke aankoopjes!

Pippi zei

Een geweldige winkel waar ik nooit iets koop omdat er niets van mijn gading is. Maar dat ligt helemaal aan mij, want ik zie mensen met volle tassen het pand verlaten!

priscella zei

Wat een leuke spulletjes heb je geshopt I Like!!

Juudith zei

Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!! Die muts is zoooo tof!!!

Mariel zei

Wat een leuke aankoopjes!

Laura zei

Heel mooi blousje! :)

Anoniem zei

Leuke dingetjes!
Dat blousje is super leuk!
En die oorbellen zijn ook gaaf!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights