woensdag 7 december 2011

postheadericon Tijd voor wat kleur: Winterberry van China Glaze

Sinterklaas is nog maar net het land uit, of de kerst staat alweer bijna voor de deur. Massaal ging iedereen op mijn werk, vandaag alle kerstversieringen al ophangen, waardoor ook ik automatisch wel in de kerst stemming kwam. Ik bestelde laatst een heleboel nieuwe lakjes, die jullie al voorbij hebben zien komen in mijn mega-shoplog. Ik had al van de week, voordat er nagels afbraken, al swatches gemaakt van het perfecte rode lakje. Helaas heb ik nu allles megakort moeten vijlen, maar ach ze groeien ooit wel weer aan hé. Maak nu maar snel kennis met mijn ideale decemberlakje: Winterberry!


Maak kennis met Winterberry van China Glaze. Winterberry komt uit de Holiday Let it snow collectie van dit moment. Ik ben helemaal niet een die-hard rode nagellakfan. Ik vind het bij de zakelijke dames in hun kokerrok en blazer, rode lak het geheel helemaal afmaken. Ik vind het bij mijzelf vaak niet mooi staan, omdat er al heel veel rood in de kleur van mijn handen zit. Daarnaast vind ik rode nagellak al vaak een hel om het af te halen, omdat dan werkelijk alles rood is. Ook heb ik verder niet echt veel met rood, qua kleding etc. ook niet. Ik heb twee rode dingen in mijn kledingkast en daar houd het dan ook echt bij op.
Winterberry dekt in twee lagen en lakt net als alle andere lakken van China Glaze erg fijn! De nagellak blijft prima vijf dagen zitten. Ik vond het zeker weer eens tijd voor kleur, want ik zie op de nagels van de dames, veel grauwe kleuren.
China Glaze is te bestellen via verschillende sites zoals in de bekende webshops Enchantra, of sindskort ook te bestellen bij de Dashicabeautyshop! Ik koop vaak mijn lakken via E-Bay of bij Transdesign. Als je meerdere lakken besteld via E-bay, dan worden ze via een gecombineerde 'shipping' verstuurd. Voorheen was dat echt veel voordeliger, maar nu de euro niet zo gunstig staat tegenover de dollar, scheelt het straks niets meer om de lakken gewoon in Nederland te kopen.

PS: Ben je nog opzoek naar ideale kerstkleurtjes? Ik geef via een winactie twee nagellakpakketjes weg! Kijk snel naar dit artikel.

Wat vinden jullie van Winterberry? Vinden jullie rood een echte kerstkleur?

20 comments:

Carien zei

Leuk kleurtje! oeeh, ik krijg echt zin in kerst nu daardoor hihi.

priscella zei

Wauw erg mooie kleur rood,ik hou juist wel van rood en heb dan ook al een aantal rode nagellakken en kleding ;)

Manon zei

Mooie kleur zeg!

beautyforgirls zei

Deze is echt heel erg mooi.
Liefs xxx

Tessa zei

Mooi hoor!

Liesewiesje zei

Hele mooie rode kleur :)

femketje zei

erg mooie tint!

Paola zei

Heel erg mooi! De tint rood is echt diep!

Pippi zei

Schitterende kleur. Toen ik begon met nagellak verzamelen liet ik alle rode lakjes gewoon in de schappen liggen, maar tegenwoordig koop en draag ik het veel vaker.

Germa zei

Prachtige kleur!

Jorna zei

Oooh wat een prachtige kleur, en wat een heerlijke naam ook. Die past goed!

Nicole zei

hele mooie kleur!

robin zei

mooi! en je nagels zijn mooi lang ^_^

Charile zei

wauw, mooie kleur! mooie nagels heb je ook!

LottedeJ zei

Wat een mooie kleur! Perfecte rode kleur :)

Juudith zei

Wauwhhh mooi kleurtje zegg!!

Mariel zei

Mooi kleurtje!

Maaike zei

Wat een super mooie kleur rood !
& ik vind rood echt een kerst kleur, onze kerstboom is ook altijd met rood versierd :)

Roxanne zei

Mooi rood kleurtje :)

Monique zei

ow.. ik hou van rood! zeker in deze tijd van het jaar!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights