donderdag 15 december 2011

postheadericon Mijn favoriete tijdschriften

Ik ben wel echt een lezer. Ik vind het heerlijk om tijdschriften te lezen, maar daarnaast lees ik ook graag een goed boek weg. Tijdschriften pak ik alleen wel wat makkelijker, omdat ik voor een boek echt goed moet gaan zitten en de tijd moet hebben. Als ik een boek lees, dan wil het namelijk meteen diezelfde dag nog uitlezen. Tijdschriften stop ik vaak ook in mijn tas, omdat ik dagelijks op mijn werk een uur achter elkaar pauze heb en een uur duurt echt zo lang als je niets te doen hebt. Ik heb niet echt een top drie, maar er zijn wel een aantal tijdschriften die favoriet zijn en die ik regelmatig koop. Benieuwd naar welke tijdschriften ik graag lees?
Op nummer 1 staat toch wel echt de LINDA.  Ik vind Linda haar manier van schrijven echt enorm leuk om te lezen.Ik verheug mij iedere maand weer op de nieuwe Linda en ik ben nog steeds aan het overwegen om een abonnement te nemen op dit blad. Ik koop hem namelijk iedere maand, maar ik was aan het wachten op een leuke aanbieding. Ik zag van de week toevallig dat je nu 40% korting krijgt op je jaarabonnement op de Linda, kijk dat zijn leuke aanbiedingen!

Het psychologie magazine vind ik vooral erg leerzaam om te lezen en ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de psychologie - tijdens mijn studie Pedagogiek, vond ik dit stuk van mijn opleiding ook erg interessant. Ik vind het leuk om te lezen, hoe mensen zich bijvoorbeeld gedragen en waarom ze dat ook doen. Stromingen als Behaviorisme, vind ik erg leuk om daar van alles over te lezen en ook te kijken, hoe ik daar tegenover of in sta. De persoonlijke testen vind ik ook altijd erg leuk en soms is het erg verrassend wat er uitkomt en waar je je dan wat meer bewust van word.De Grazia vind ik ook heerlijk om te lezen. Ik koop deze af en toe, omdat ik al heel veel fashion zie en lees via het internet. Ik vind het ook wat te duur om iedere week de Grazia te kopen, zodoende koop ik hem gewoon lekker af en toe voor mijzelf. Ik ben zelf ook best wel met fashion bezig. Ik kan mijzelf geen Fasionista noemen, maar ik vind fashion - mode wel erg belangrijk en ik vind het ook wel erg leuk om af en toe wat te experimenteren qua kleding.Ook de Glamour vind ik heerlijk om te lezen, maar ook deze koop ik af en toe, vanwege het fashion-geweld op het net. Ik vind het ook leuk om inspiratie om te doen uit de Glamour. Zo af en toe koop ik de Glamour, afgewisseld met de Grazia.

Daarnaast vind ik tijdschriften met persoonlijke verhalen, bijvoorbeeld zoals, de Mijn Geheim - die toch wel iets ouderwets met zich mee brengt, maar ik vind het gewoon heerlijk om te lezen. Vaak zijn de verhalen ook wel erg zielig, maar ik vind het soms ook gewoon interessant om te lezen, hoe mensen bijvoorbeeld met een bepaalde (moeilijke) situatie omgaan.

Hebben jullie ook zo'n uiteenlopende in genre - tijdschriften, die tot je favorieten behoren? Wat zijn tijdschriften die jij graag leest en waarom lees jij deze tijdschriften zo graag?

9 comments:

Kelly zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Paola zei

Ik lees eigenlijk nooit tijdschriften..

Charile zei

Leuk artikel! Is lees eigenlijk nooit tijdschriften, omdat ik het vaak zonde van mijn geld vind ;) Ik had 2 abonnementen maar die zijn ook laatst afgelopen
x

Sandra3619 zei

Ik lees elke maand de Jackie en ik blader de Glamour door bij mijn bibliotheek. Ik koop vaak Amerikaanse tijdschriften: People Stylewatch, InStyle en Vogue.

Voorheen vond ik Marie Claire en Red ook leuk maar, eigenlijk staat overal wel hetzelfde in, dus daar ben ik mee gestopt.

Fashionisaparty.com (Suz) zei

psychologie lees ik eigenlijk nooit (ik houd wel van psychologie, maar nou niet in een tijdschrift...), maar voor de rest kan ik me er helemaal in vinden!

Pippi zei

Tijdschriften lezen is zo heerlijk als je even geen geduld hebt voor een boek.
Ik heb abonnementen op Psychologie Magazine, BOEK, Glamour, Red, Jan, l'Officiel en Jackie. Te veel dus:)

Mitchin zei

Ik las vroeger heel vaak Harper's Bazaar en Tatler (en Vogue voor de plaatjes =)), maar nu niet meer, je vind tegenwoordig toch alles op de internet ;)

Miranda zei

Ik lees eigenlijk amper tijdschrijften:$

LottedeJ zei

Ik lees tegenwoordig bijna geen tijdschriften meer, eigenlijk. Vroeger vond ik Cosmopolitan en Ellegirl erg leuk.

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights