zondag 12 augustus 2012

postheadericon Zonnebrillen anno 2012: Nerdy en rond


Zonnebrillen anno 2012 : Nerdy en rond

De zomerharten van ons Nederlanders kloppen weer iets sneller nu de zomer weer in het land is. Eerlijk is eerlijk, echt lekkere zomer hebben we nog niet gehad op een aantal lekkere dagen na. Maar we mogen zeker niet klagen want we hebben toch zeker een aantal lekkere weekenden gehad waar we massaal naar de terrassen en/of festivals konden vertrekken en dat is natuurlijk heerlijk! Maar, je kunt natuurlijk niet de hele dag vol tegen de zon in kijken dus wat nemen we mee? Juist ja, een zonnebril! Je wilt alleen niet voor schut staan tijdens zo’n leuk festival of in de stad op het terras, dus zoek je een hippe zonnebril uit. Maar waarmee kunnen we in 2012 onder andere mee voor de dag komen?

Nerdy is cool

Ongelofelijk, wie had dat ooit gedacht. De bril waarmee men op de middelbare school vroeger vierkant werd uitgelachen is inmiddels een waar mode-item geworden. Sterker nog, het kan niet nerdy genoeg. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, in de zonnebril variant, maar ook in de normale variant (die natuurlijk weinig zon tegen houdt). Wij vinden hem leuk, en je wordt zeker niet meer uitgelachen met een dergelijke bril!

Hoe ronder hoe beter

De vraag is wie er eigenlijk gaat over het bepalen van de trends van 2012, dat is nooit geheel duidelijk natuurlijk. Duidelijk is dat de mode-guru’s dit jaar groot voorstander zijn van de klassieke nerd-looks. Hoewel de brillen ook duidelijk wat weg hebben van het hippy-tijdperk met onder andere John Lennon als ambassadeurs van de bril, valt deze bril ook weer onder de noemer ‘nerdy’. Hoe ronder hoe beter zou je kunnen zeggen. Waar je drie jaar geleden geen seconde had overwogen om een dergelijke bril mee te nemen naar het terras of festival, zien we ze tegenwoordig overal terug. En het ziet er nog leuk uit ook!
Nu je weer een beetje op de hoogte bent van de laatste trends kun je geïnformeerd een goede beslissing maken voor de juiste bril. Kijk bijvoorbeeld eens op Zalando voor een super collectie. Voorzie je zelf van een paar hippe glazen en koop je ticket voor dat hippe festival of ga gezellig en fashion proof cocktails drinken op het terras! Genieten, want het is zomer!

 Gastartikel geschreven door: Lotte Schuurmans

3 comments:

Pippi zei

Leuk! Ik ga maar eens kijken voor zo'n fijne nerdy bril, want ik ben zelf ook behoorlijk tuttig:)

NailTalk zei

Zooo grappig! Vind de ronde niet zo, die andere wel.

Miss Langhaar zei

Ik vind het niet zo mooi, een ronde bril. Maar het zal wel idd een trend zijn :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights