vrijdag 10 augustus 2012

postheadericon EOTD - Purple Haze

Eindelijk heb ik weer even te tijd gevonden om lekker te tutten met make-up. Ik heb het ontzettend gemist, maar ik kon een tijd niet bij mijn spullen. De make-up kast heb ik zo goed als ingedeeld, maar mijn nagellakjes (wandrek) wordt later pas gedaan.

Roze en paars is een combinatie die ik meestal te zoet en te meisjes-achtig vind. Ik vind roze op zijn tijd wel leuk qua oogschaduw, maar ik vind het een lastige kleur om te combineren. De lichtroze tinten combineer ik vaak met goud en bruin, maar de donker roze of de felroze kleuren vind ik lastig te combineren.

Voor de ooglook heb ik gebruik gemaakt van de paletten Brights en Curaçao van Sleek. Beide zijn kleurrijke palettes die ik af en toe gebruik. Ik vind het fijn om af te wisselen qua kleur. De laatste tijden heb ik veel ochtenddiensten gehad en ik heb geen zin om 6 uur in de ochtend een uitgebreide ooglook te maken. Ik heb de laatste tijd dus een standaard natuurlijke ooglook opgehad met veel bruintinten vanwege het tijdgebrek dus.

Ik heb de witte kleur als highlighter gebruik in mijn binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Vervolgens heb ik de witte kleur geblend en de roze al blendend aangebracht. Een stuk van mijn ooglid en in mijn crease heb ik vervolgens paars gemaakt, zodat er nog maar een klein stuk roze te zien is. Op mijn onderste wimpers heb ik de witte highlighter aangebacht, groen en vervolgens de groene kleur overlopend in de paarse kleur die ik ook in mijn crease heb zitten.
 Ik kreeg ontzettend veel complimenten over deze ooglook toen ik de stad in ging. Ze vonden het verrassend dat iemand met gekleurde oogschaduw op straat liep. In Zaandam zie je dat niet veel en de meeste meiden zijn opgemaakt met mascara en eyeliner.

Dragen jullie wel eens paarse of roze oogschaduw?

15 comments:

Esmay de Olde zei

Erg pretty! En leuk van die complimentjes, ik denk daarom dus: ze zien nu iemand met gekleurde ogen, en dat is anders en tof, dan alleen mascara / eyeliner!

Chantal zei

Volgens mij zag ik deze look van de week voorbijgekomen op Instagram en toen dacht ik al: wauw, wat een mooie look! Mooi gedaan, Kelly!

femketje zei

Echt een super mooie look!

Charile zei

mooi!

Linda zei

Haha, ik woonde vroeger ook in een dorp waar leuke make-up niet normaal was. Ik vind het schitterend, echt mooie felle kleuren.

BeautyNL - Vera zei

Heel erg mooi, goed gedaan!

Gerrianne zei

Heel mooi gedaan! Staat je heel goed de paarse kleur, lady! :D

Pippi zei

Mooi! Staat je echt ontzettend goed,

Naomi van der Let zei

Leuk!

PinkFairy zei

whehe dan zijn we met z'n 2en die door Zaandam met felle oogschaduw lopen XD :P
hele mooie look! ik hou van paars :)

Miss Langhaar zei

Ooh heel mooi!

Juudith zei

Oee mooi zegg!! Mooi gecombineeerd!

Didi zei

Complimenten? Het ziet er niet uit.

Anouk zei

Wauw, hevige kleurtjes. Leuk. :)

Kelly zei

Dat kan dat het niet helemaal jouw smaak is!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights