vrijdag 24 augustus 2012

postheadericon Lippenbalsems van de Primark

De Primark in Zaandam, daar woon ik vlakbij, dus één keer in de maand stap ik daar wel naar binnen om te kijken of er nog iets leuks is. Regelmatig vind ik er helemaal niets aan en ben ik snel weer naar buiten. De laatste keer dat ik er kwam, kwam ik deze leuke lippenbalsems tegen. De  Primark in Zaandam heeft namelijk ook veel beautyartikelen – op de waardeloze watjes na – heb ik nog niets getest. Tijd om producten van de Primark te testen.

Ik kocht twee lippenbalsems in de smaken aardbei en appel. De lippenbalsems zitten in een stevig blikje, persoonlijk vind ik lippenbalsems in een blikje fijner dan in een stick. Ik vind het lekkerder werken om het met mijn vingers op mijn lippen te smeren. Noem het minder hygiënisch, maar ik zit daar echt niet met vieze handen.  Het is ook waar je voorkeur ligt, maar ik vind het blikje dus praktischer.   
 
Lippenbalsems hoeft voor mij niet perse een smaakje te hebben of een kleurtje. Ik vind een natuurlijke, voedende lippenbalsem al snel genoeg.  Toch trok het mij wel aan om eens lippenbalsem met een smaak/geurtje te proberen.
De aardbeien lippenbalsem heeft dus een rozige kleur, wat ook te zien is op de foto en ruikt ontzettend zoet. Als je deze lippenbalsem op je lippen heb dan ruik je het eerst komende uur aardbei, daar moet je wel van houden, want de aardbeien geur is erg sterk aanwezig. De appelgeur daarentegen ruik je wel, maar de geur vervliegt erg snel.  Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de appel, omdat  deze geur minder aanwezig is. Ik vind een verse aardbeien geur heerlijk, maar ik vond het wel erg heftig 

De verzorging van deze lippenbalsem vind ik prima en als je niet eet of drinkt is deze verzorging wel een tijd aanwezig. Wanneer je gaat eten en of drinken dan is deze verzorgende werking al snel verdwenen. Dus mocht je het niet  erg vinden om het regelmatig bij te smeren – ik vind dat echt totaal niet erg – dan zijn de Primark lippenbalsems goede lipverzorgingsproducten!
De lippenbalsems heb ik gevonden bij een ronde bak bij de kassa’s en kosten per stuk €1.50,  een leuk probeer-prijsje zou ik zeggen.

 Heb jij wel eens make-up of verzorgingsproducten van de Primark geprobeerd?

7 comments:

blogthase zei

ooh leuke tip want ga zaterdag naar primemakrt(L)

Pippi zei

Nee, het enige dat ik ooit bij Primark kocht waren de wattenschijfjes. Een totale fail overigens, want ze vallen uiteen zodra je ze uit de verpakking haalt:(

Nicole zei

ze zien er echt heel leuk uit!

Nyria zei

De appel variant lijkt mij echt heerlijk. Toch wel een leuke budget topper.
Liefs, xxx

Mariska zei

ZIet er fijn uit! Ik vind de make up doekjes van de primark erg fijn

Gerrianne zei

Ze zien er als eerste al leuk uit & ten tweede lijken me ze ook nog eens héérlijk!

priscella zei

Cute!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights