zaterdag 25 augustus 2012

postheadericon Shoplogje met o.a. nieuwe producten van Catrice en Essence


Na een lange tijd geen filmpjes meer te hebben opgenomen  - voordat ik ging verhuizen had ik de smaak net zo goed te pakken, maar helaas moest ik het even stil leggen. Ik heb vandaag een shoplogje voor jullie gefilmd (let niet op de troep, want in mijn hobby-kamer is het een opslag voor verhuisdozen) met nieuwe producten van Catrice, Essence en wat producten van de Action. 

De lakjes van Catrice en Essence die riepen niet meteen een 'hebben hebben' gevoel bij mij op. Ik heb ze dan ook meer gekocht voor de 'heb' om ze te testen. Ik was natuurlijk ondanks dat ik de kleuren niet vernieuwend vind (op één lakje na) wel erg benieuwd naar de kwaliteit van deze nieuwe lakken. Een goede budgetmasacara en deze Glamour Doll deed mij ontzettend veel lijken op Doll Eyes van Lancome!
Deze luxe verzorgings- en verwenningsartikelen zien er ontzettend luxe uit en als je zou zeggen dat ze van Rituals zouden komen zou je het ook geloven. Het straalt de mooie vormgeving van Rituals aan, maar dan met een veel leuker prijsje!

Over welke producten willen jullie graag een review zien, dan kan ik daar rekening mee houden met inplannen!

5 comments:

Mariska zei

Leuke producten hoop dat ze je bevalle

Paola zei

Leuke aankopen! Ben benieuwd naar de lipstick van Catrice!

Femke Vrieswijk zei

ben erg benieuwd naar de mascara :D

Pippi zei

Ik wil ook graag weten wat jij van die mascara vindt

priscella zei

Ben wel benieuwd naar de kleuren van de 2 gele lakjes!heb namelijk een mosterdgele blazer besteld en zoek daar dus nog een lakje in ongeveer dezelfde kleur bij


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights