zaterdag 4 augustus 2012

postheadericon Eye candy make-up producten

Eye candy make-up producten, daar heb ik er inmiddels al een heleboel van. Make-up producten die een prachtig patroon hebben, waar je eigenlijk je kwast niet door heen durft te halen. Je gezicht wil niet alleen wat, maar het oog wilt ook wat natuurlijk. Voor mij is het wel belangrijk hoe een product er uit ziet, dat speelt wel mee als ik een product koopt. Ik heb vele producten van MAC die echt eye-candy zijn! Niet alle producten vind ik kwalitatief en vooral in verhouding met de hoge prijs die je er voor betaald vind ik even goed. Er komen regelmatig prachtige collecties uit van MAC en vooral de mineralize skin finish en oogschaduws vind ik prachtig.

De laatste tijd komt budgettopper Catrice ook met prachtige patroontjes in de blushes en oogschaduws. Ik vind Catrice een heel fijn merk en de laatste jaren is het merk qua uiterlijk ook echt verbeterd. Ook de Hema doet steeds meer aan het uiterlijk van zijn producten. De make-up producten zitten niet meer een standaard Hema-verpakking en dat vind ik voor de Hema een hele verbetering, ook de kwaliteit is met de veranderingen van de verpakking meegenomen en is een stuk verbeterd.
Heb jij veel eye-candy producten in je stash? Zijn er zelfs producten die je laat liggen vanwege het mooie patroontje?

15 comments:

ilovebeauty89 zei

Ik hou van eyecandy! Ik heb zelf ook wel wat in mijn stash en eerder gebruikte ik ze dan niet, maar tegenwoordig wel!

Linda zei

Ik heb die clutch van Dior uit de (volgens mij) lentecollectie. Ik wilde de oogschaduw eerst echt niet gebruiken vanwege de prachtige roosjes.

Chantal zei

Héérlijk om naar te kijken! <3

Pippi zei

Dat zijn mooie stillevens hoor. Echt schitteren de kleuren. Dat heb ik allemaal niet:)

Charile zei

super mooie producten!!

Gerrianne zei

Absolute eyecandy! Prachtige producten heb je, Kelly!

Ellen zei

Ik heb helemaal geen eyecandy. Vind het wel erg leuk om naar de jouwe te kijken.

Miranda zei

Oh wat een prachtige producten;D

Esmay de Olde zei

Waaauw! <3 Eyecandy in mijn stash zijn er heel wat, maar op dit moment MAC Solar Ray <3

Nicole zei

hele mooie producten!
heb zelf ook een aantal producten di eniet alleen mooi zijn bij gebruik, maar ook in de pan. heb overigens geen moeite met het gebruiken van die producten. wat heb je nou aan een mooie blush wanneer je hem in de la laat verstofen "omdat hij zo mooi is"

Janniek zei

wauw! Supermooie producten heb je Kelly :)

Sarah Henneau zei

Eyecandy is het helemaal!

Kimberly zei

To much eye candy! <3

Juudith zei

oeee wauwhhh

Anouk zei

Ik weet perfect wat je bedoelt, stiekem moet ik toegeven dat ik soms producten koop, enkel om hoe mooi ze wel niet zijn. Dan zet ik ze ergens op een mooi plekje & elke keer als ik ze zie den ik "oh, zo mooi", haha. :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights