woensdag 4 juli 2012

postheadericon What's in my (make-up) bag?

Vandaag dan eindelijk een What's in my bag video en dan alleen wat er in mijn make-up tasje zit. Wat neem ik mee als ik 12 dagen weg ga? Is het overdreven wat ik meeneem, of zou je ook ongeveer hetzelfde aan hoeveelheid meenemen?
 Ik zit al een paar dagen in een oppashuisje, dan doen wij wel vaker als er iemand op vakantie gaat om op iemand zijn/haar huis te letten. Ik heb een keer een foto-editie gemaakt wat ik meeneem qua make-up als ik een weekend weg ga, maar ik wilde het ook een keer op video laten zien en deze keer neem ik ook meer mee.

Wat vinden jullie van de hoeveelheid die ik aan spullen meeneem? Zijn jullie nog nieuwsgierig wat ik allemaal in mijn tas heb zitten?

13 comments:

Heidi zei

Eerste keer dat ik een filmpje van je kijk (tijdgebrek haha), maar wat leuk! Ik heb ook altijd het probleem van een te klein tasje hihi ;-)

Roos zei

Wat een leuk filmpje, ik vind dat je niet teveel meeneemt hoor :) ik had alleen een naturel achtig palette ipv een fel oogschaduw palette meegenomen maar ik draag ook niet echt vaak opvallende kleuren op mijn ogen dat is meer persoonlijk denk ik. ik gebruik de MSF ook dagelijks voor het afpoederen van mijn foundation echt zo'n fijne poeder!

Kelly zei

Dank je wel voor je uitgebreide reactie! Dat zal dan vast wel persoonlijk zijn! Ik heb naast het kleuren palette, ook een Inglot palette mee met twee tinten! Ik gebruik die dan als naturel tinten en die wissel ik af met de gekleurde tinten! De MSF is echt ontzettend fijn hè!

Kelly zei

Hee Heidi wat ontzettend leuk om je weer te zien hier! Ik miste je comments al! Hahaha wij nemen natuurlijk niet teveel mee, maar het tasje is gewoon te klein ^^

janniektewinkel zei

Leuk filmpje, en je neemt zeker niet te veel mee !

LifeofLonneke zei

wat leuk om je filmpje te zien ! ik vind je echt leuk spontaan overkomen. Ik denk dat je de juiste keuzes maakt met de hoeveelheid die je mee neemt ;D
x

www.beautyblog-angelique.nl zei

Leuk filmpje weer meis! Vind het altijd heel leuk om naar je te kijken, je doet het zo leuk en spontaan, daar hou ik wel van:)

melis zei

leuk filmpje! ik reageer bijna nooit maar ik kijk regelmatig op je blog haha. je bent super goed en enthousiast bezig, keep it up!

Magda zei

Ik zou nog wel de camera iets hoger zetten!!

Mariska zei

Leuke spulletjes heb je allemaal in je make up bag !

Nyria zei

De lipstick die je draagt is prachtig.
De sleek palette is zo mooi, heb hem ook. Je neemt mooie producten mee.
Liefs, xxx

Pippi zei

Ja, weer een leuk filmpje!

Nicole zei

heel leuk om te zien!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights