woensdag 18 juli 2012

postheadericon Ooglook: Zon waar blijf je nou??

Waar blijf je nou zon? Ik heb bijna al twee weken vakantie gehad en ik denk dat ik zeker alweer 10 keer ben natgeregend, of dat ik mijn regenpak uit de schuur moest halen. Mijn slippers liggen alweer te lang in de kast en mijn kleurtje wat ik had gaat er ook veel te snel van af. Het is weer eens een zomer in Nederland zoals wij hem gewend zijn. Regen en veel wind zijn de woorden die de weerman/vrouw iedere dag weer opnieuw voorspelt. Het schijnt volgende week iets beter te worden, maar ik moet het eerst maar eens zien. Ik wilde bijna al aan de slag gaan met herfstkleuren, maar ik besloot toch voor vrolijke kleuren te gaan en zo maar wat zomergevoel te creëren.

Net voordat ik mijn Sleek palettes voorzag van een beschermlaag - ik wil natuurlijk niet dat ze enigszins beschadigen en heb ze daarom goed ingepakt - en voorzichtig in een verhuisdoos neergelegd. Ik ben langzamerhand maar wat spullen aan het inpakken. Ik kom namelijk amper nog thuis, mijn vriend zijn huis is dichterbij het huis waar wij gaan wonen en ik heb geen zin en kan er ook geen tijd voor vinden om steeds maar heen en weer te gaan fietsen. Daarom heb ik gister maar een groot deel ingepakt, dat wij dat alleen nog maar hoeven te halen.

Ik heb gebruikt gemaakt van een Sleek palette wat vorig jaar uitkwam namelijk Monaco uit de Mediterranean collectie. Een ontzettend kleurrijk palette waar je vele (kleurrijke) kanten mee op kan. Dit palette heb ik toen ik hem net had echt regelmatig gebruikt, maar de laatste tijd gebruikte ik hem weer wat minder en lag op één of andere manier te voorkeur bij Sleek Brights en Curaçao.
Ik maakte gebruikt van groene, blauwe en een lila kleur om daar vervolgens een kleurverloop mee te creëren. Een leuke kleurencombinatie vind ik het.  Een look die misschien niet alledaags is te noemen, maar ik vind hem niet misstaan om deze look overdag te dragen. Mocht je dat prettig vinden om uit te pakken met felle kleuren.

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie?

13 comments:

Chantal zei

Mooie look Kelly, helemaal summerproof!

Kimberly zei

Mooie look! Ik denk hierbij meteen aan de zomer haha!

NailTalk zei

Heel mooi, staat goed bij je blauwe ogen! En ik roep met je mee.....ZONNNN!! waar ben je nou! ;-)

Arja zei

Heel mooi dat groen met je blauwe ogen!
Groetjes Arja

Mariska zei

Mooie ooglook. Ik kan geen dichte schoenen meer aan sinds ik terug ben van vakantie. Het zit zo verschrikkelijk. Hou stug vol om mijn slippertjes aan te houden dan regen ik af en toe maar nat. Op mijn werk ben ik toch droog =P

Sarah Diiamonds zei

Hele mooie ooglook! inderdaad waar blijft die zomer??? maar jij hebt hem in ieder geval op je oogleden getoverd. good job girl! :D

Juliette zei

Waauw, ziet er super mooi uit lekker exotisch!x

Esmay zei

De zon is misschien weg ,maar de look is mooi!

Delphine zei

Heel mooie look!

Conny zei

mooie look

Pippi zei

Ja, lekker zomers! Het schijnt volgende week lekker weer te worden hoor:)

Ester zei

Prachtige ooglook!

Gerrianne zei

De look is echt prachtig! Geweldige kleurtjes ook, met name de groene kleur in je arcadeboog! :D


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights