zaterdag 9 juni 2012

postheadericon Swatch: China Glaze - Entourage

Groene nagellak dat is iets waar je denk ik wel van moet houden. Ik ken ook veel mensen die gewoon niets met groen hebben, maar gewoon altijd maar kiezen voor de 'veilige' nagellak kleuren die je erg veel vrouwen mooi vinden zoals rood of roze. Nagellak kleuren die misschien wel als 'standaard' worden gezien. Roze vind ik een prachtige kleur, maar met rood heb ik niet zoveel. Ik vind juist standaard kleuren niet altijd even leuk, vind het ook leuk om te experimenteren met kleuren.

Ik ben ontzettend tevreden over de lakken van China Glaze. Dit lakje kocht ik ooit op een beautybeurs. Ik vind de China Glaze lakjes één van de fijnste lakjes om mee mijn nagels te lakken. Het kwastje is dun, misschien wel aan de dunne kant en ik vind dat toch net even lekkerder werken dan die mega kwasten. Ik heb liever dat ik een paar keer met het kwastje over mijn nagels moet gaan, dan een kwastje die in één keer mijn nagel bedekt. Het klinkt misschien raar, want het dunne kwastje kost je dus meer werk. Mijn voorkeur ligt gewoon bij een dun kwastje.

De kwaliteit is uitstekend, de lak blijft goed zitten wel 4-5 dagen. China Glaze heeft ontzettend veel keus en brengt nog steeds leuke nieuwe collecties uit. De droogtijd verschilt wel per lakje, dit lakje is bijvoorbeeld wel erg snel droog. Er zijn ook lakken die langer nodig hebben om te drogen, maar mocht je dit te lang duren dan je natuurlijk gebruik maken van een sneldrogende topcoat of de Essence Dry Drops.

China Glaze lakken zijn onder andere te koop bij Enchantra, Pretty Polish en Boozyshop voor de prijs van 5.95€.

Groene nagellak wat vind jij daarvan?

12 comments:

Chantal zei

Ik ben normaal gesproken niet zo van groen, maar op zich heeft dit kleurtje nog wel wat :-)

Lifesplash zei

De kwaliteit lijkt me heel erg fijn! Maar ik vind de kleur niet echt mooi. Ik heb het niet zo met groene nagellak...

Lotte zei

Erg mooi kleurtje!

Nyria zei

Dit is een mooi en fris kleurtje.
Liefs, xxx

Femke Vrieswijk zei

gaaf kleurtje :D

Kelly zei

Je moet denk ik ook echt wel van groene nagellak houden wil je dit mooi vinden! Je kan niet alles mooi vinden! :)

Natascha zei

Het overgrote deel in mijn nagellakstash is groen.. Dus je kan wel zeggen dat ik niet iemand ben die voor de veilige kleuren ga ;) Ik heb ook wel redelijk wat roze maar dat draag ik dus echt vrijwel nooit. :')

Tip: Nailpolishfashion.nl verkoopt ook china glaze en die heeft vandaag ook ivm het ek een 20% kortingactie :D

Pippi zei

Mooi kleurtje- die heb ik (nog) niet:)

Esmay zei

Toffe groene tint!

Mariska zei

Oeeh, erg mooi!

Nicole zei

hele leuke kleur! houd wel van de wat opvallendere/apartere kleuren :)

Evelien zei

Gave kleur, ik houd normaal niet van groene nagellak maar deze is echt heel gaaf!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights