zaterdag 9 juni 2012

postheadericon Oogschaduwbasis - MAC paintpot mijn favoriet.

Jarenlang kon ik geen oogschaduw voor een langere tijd verdragen. Ik draag contact lenzen en na een paar uur begonnen standaard mijn ogen te irriteren als ik oogschaduw op had. Ik droeg toen geen oogschaduwbasis en ik weet ook niet of dat er in mijn puberteit ook al was, of dat ik er gewoon toen nog geen kijk op had en onwetend was op dat gebied. Mijn eerste oogschaduwbasis kwam van de Hema. De kleuren waren meteen een stuk intenser en ik kreeg geen last meer van mijn contactlenzen. Nu heb ik al een paar jaar dezelfde favoriete oogschaduwbasis en is dit alweer mijn tweede paintpot van MAC.

De oogschaduwbasis heeft een droge structuur, dat kan een nadeel zijn dat hij voor sommige mensen iets te droog is, maar ik heb daar totaal geen last van. Ik heb hele gevoelige ogen, mede doordat ik contactlenzen draag, maar ook zonder kunnen mijn ogen ontzettend geïrriteerd zijn. Je hebt verschillende soorten paint pots van huidskleurige zoals deze tot knalblauwe kleuren. Ik vind persoonlijk gewoon en huidskleurige prettig werken.
De kleur van de paint pot in Soft Ochre ligt ontzettend dicht bij mijn huidskleur.

De prijs van de MAC paint pot is 18.50€ dat kan je dus geen budget meer noemen. Toch vind ik de paint pot ontzettend zuinig in gebruik. Ik gebruik hem iedere dag en ik doe er iets langer mee dan een jaar (1 jaar en 3 maanden deed ik met de vorige) en deze paint pot heb ik nu alweer een half jaar. Ik vind het niet erg om dan in één keer 18.50€ neer te leggen voor een zo'n duurzaam geweldig product. Ik weet zeker dat voordat ik het laatste restjes er uithaal alweer een nieuwe in huis heb liggen. Ik kan niet zonder!

Gebruik jij oogschaduwbasis? Zo ja welke en anders waarom gebruik je het niet?

12 comments:

Esmay zei

Die lijkt me ook heel erg fijn! Ook vooral omdat NikkieTutorials deze áltijd gebruikt in haar video's! Maar tot nu toe gebruik ik nog Too Faced Shadow Insurance!

Nyria zei

Ik gebruik ook een paint pot als basis. Deze wil ik nog hebben, echt een favoriet.
Liefs, xxx

Pippi zei

Ik gebruik een budgetversie van Essence, maar deze wil ik ook eens proberen.

Charile zei

Ziet er fijn uit :)

Mariska Wubbels Weustink zei

Voor mij een budget, maar ik heb geen bezwaar om deze uit te proberen ;)

Mariska zei

Doe mij maar een budget, maar ik heb geen bezwaar om deze uit te proberen!
Trouwens, ik wou eventjes zeggen dat ik dit comment systeem niet zo fijn vind. Ik kan alleen mijn naam en email invullen, maar niet mijn site. Is het bewust? ;)

Ellen zei

Ik gebruik die van Essence. Heb er geen klachten over.

Bernadet zei

Ik gebruik er een van Essence en sinds kort heb ik die van Michael Todd. Maar persoonlijk vind ik die van Essence toch nog steeds fijner.

Joyce Nafzger zei

Ik kan het niet laten om bij deze paintpot aan Nikkie de Jager te denken, die hier ook zo bij zweert! Hij staat nog steeds op mijn 'kopen-en-testen-lijstje', maar ik wordt een beetje tegengehouden door de prijs en het feit dat het een vrij droog product is met mijn droge oogleden.

Nicole zei

Hij lijkt me heel fijn! gebruik zelf die van Essence, maar kan niet zeggen dat ik daar tevreden over ben... moet echt eens een goede gaan kopen!

Evelien zei

Die lijkt me heel erg fijn! Ik denk dat ik 'm maar eens op m'n wishlist zet :) Ik gebruik nu Too Faced.

Kelly zei

Dank je wel dat je het meldt, ik was mij daar niet bewust van. Het is ook niet te bedoeling dat jullie bijvoorbeeld niet jullie eigen site mogen vermelden.

Dit is het nieuwe systeem van Disqus en ik ga er morgen even naar kijken. Plus eventueel weer het oude systeem terugzetten. Ik ga er morgen op mijn gemak even naar kijken!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights