zondag 10 juni 2012

postheadericon De zomer in huis halen: Sunset ooglook

Ik besloot om weer eens al mijn Sleek palettes te gaan bekijken. Ik heb ondertussen een hele stapel met Sleek paletten op mijn make up kast liggen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er te weinig mee doe. Ik pak wel vaak de palettes met de natuurlijke tinten, de Oh So Special en het Natural palette pak ik wel erg vaak, of stop ik in mijn tas om mee te nemen met mijn vriend. Ik heb naast natuurlijke tinten ook nog palettes met felgekleurde tinten (Monaco, Curaçao, Brights en Sunset). Met het laatste palette Sunset heb ik deze look gemaakt, vandaar ook de naam van het palette voor de look. Ik haal de zomer met deze look maar in huis, want dit weer is ook tien keer niets.

Ik heb op mijn gehele ooglid de gele kleur aangebracht. Vervolgens heb ik met de oranje kleur, het naast de gele kleur aangezet. Ik heb in mijn crease de bordeaux rode kleur aangebracht. Ik heb een kleurverloop gemaakt van echte sunset kleuren. Op mijn waterlijn heb ik de cream eyeshader in goud (05) aangebracht. Ik weet nu weer waarom ik al deze Sleek palettes wilde hebben. Ik ben gek op kleur, maar uit veiligheid en soms ook makkelijkheid pak ik vaak bruin/beige tinten. 

Eerlijk is eerlijk maar met een kleurlijke look met ik altijd wat langer bezig. Ik vind de look wel erg mooi, misschien dat ik de rode tint iets meer had kunnen uitblenden. Ik heb wel erg veel geblend, maar ik moet zeggen dat sommige Sleek kleurtjes er om bekend staan dat ze niet goed blenden.
Hoe halen jullie de zomer in huis, nu het weer zo achterblijft?

17 comments:

Lifesplash zei

Oeh, mooie look! Ik vind dat echt hele leuke zomerse kleuren. :)

Chantal zei

Mooi gedaan, zeker lekker zomers!

Charile zei

heel mooi!

Janniekswayofbeauty zei

mooi! 

Paola zei

Heel erg mooi! Ik ga dit palette denk ik ook bestellen!

Nyria zei

Dit is een lekker zomerse look. Mooi gedaan kelly.
Liefs, xxx

Delphine zei

Mooie look, en een mooi pallet

Esmay zei

Ik zou het zelf iets meer bleden, maar wel mooie kleuren!

Naomi van der Let zei

echt super mooi!

Mariette zei

Heerlijk zomers, mooi!

Liefs, Mariette

Sarah Diiamonds zei

Prachtige look, je straat zo de zomer uit! :D

Pippi zei

Heerlijk zomers!

Amy zei

Ik heb het palletje ook maar ik gebruik 'm toch niet zo vaak, maar deze look ga ik wel een keertje proberen!! Alleen zou ik de volgende keer een beetje minder naar buiten uitblenden bij je buitenste ooghoek, maar verder super mooie look ;)

Gerrianne zei

Wat een toffe look heb je neer gezet, zeg! Helemaal leuk om deze kleurtjes te zien! Awh, ik haal de zomer eigenlijk niet zo in huis.. Nja, ik eet ijsjes, haha! Qua make-up niet zo.. Ik zit nu bijvoorbeeld héérlijk te genieten in een jogging en vest.. Not summer! Van mij mag het komen :D

Miss Langhaar zei

Heel mooi gedaan!

Kelly zei

Zonde dat wij dit palette dan toch niet zo vaak gebruiken. Er zitten prachtige kleurtjes in! Ik moet eerlijk bekennen dat ik, nu ik de foto's zie, mijn buitenste ooghoek ook net even iets te ver is uitgeblend. Dank je wel voor je tip Amy!

Juudith zei

oeee dit is zo'n tof palette! mooie look heb je gemaakt!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights