zaterdag 19 mei 2012

postheadericon Nieuwe Sleek palettes Brights en Darks

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik las dat Sleek twee nieuwe palettes ging uitbrengen en ook nog eens matte palettes! De nieuwe palettes van Sleek lieten erg lang op zich wachten - te lang zelfs naar mijn idee. Ik was gewend van Sleek dat ze om de paar maanden met een LE kwamen met een palette, blush en een pout paint, maar dat is al een hele tijd niet meer gebeurd. Van mij mag Sleek wel wat vaker nieuwe Limited Editions uitbrengen. Sleek is één van de fijnste make up merken die er is en ik vind Sleek ook nog eens vergeleken met andere merken, erg budget. Twee palettes zijn er uitgekomen namelijk de Ultra Matte Brights en de Darks. Kijk snel mee voor swatches.

De onderste is een oud palette van Sleek. De bovenste is het nieuwe palette. Ook de palettes heeft Sleek de afgelopen tijd veranderd.
Wat swatches uit het Brights palette.


Wat swatches uit het dark palette.

Brights palette:
Dit palette is helemaal volgens de trend van nu: Felgekleurde oogschaduws, of zelfs neonkleurige oogschaduws zijn op dit moment helemaal in. Ik had wel al het Curaçao palette van Sleek, daar zitten kleuren in die shimmer bevatten. Ik vind het alleen jammer dat er twee keer een roze tint in zit waar ik haast geen verschil in zie. De paarse oogschaduw lijkt van totaal andere structuur dan de rest, waardoor deze erg lastig aan te brengen is.

Darks palette:
De kleuren zijn allemaal erg goed gepigmenteerd. Er zitten prachtige donkere kleuren in, die ik in combinatie met lichtere kleuren zal gaan dragen. Toch vind ik niet alle kleuren even mooi uit het palette, waardoor ik dit palette niet alledaags zal gebruiken. Ik vind het wel een aanvulling op mijn stash, omdat ik nog op zoek was naar wat matte kleuren.

Ik vind het erg fijn dat zowel in Brights als in Darks een matte witte oogschaduw zit. Matte witte oogschaduw gebruik ik graag als highlighter, dus twee nieuwe matte witte oogschaduws die komen zeker te pas. De oogschaduws zijn wel wat brokkelig dus je moet wel even opletten dat je oogschaduw zoveel mogelijk deppend aanbrengt op je ooglid. Je hebt anders kans op erg veel fall-out.

Ik kocht deze palettes voor 8.49€  per palette bij Enchantra. De palettes gaan erg hard, dus mocht je één of beide palettes aan je stash willen toevoegen dan moet je er snel bij zijn.

Wat vind jij van deze palettes?

16 comments:

Paola zei

Ik vind ze allebei super mooi! Ik heb ze gisteren ook allebei besteld!

Anoniem zei

Wat een mooie palettes! Het is dat ik zulke kleuren niet gebruik anders had ik ze zeker gekocht :)

Steffie zei

woah... super mooi! Op de wishlist ermee :D 

Josephine zei

 Ik vind dark het mooist, love it!

Esmay zei

Ik vind ze beide heel erg gaaf! :D

Eve zei

Ik heb ze gisteren ook besteld, maar vind ze er nu toch wel erg poederig uitzien..

Chantal zei

Ik zou dan voor het Darks palette gaan, alleen de pigmentatie (ze zijn zo brokkelig) valt mij eerlijk gezegd ietsje tegen...

Carola zei

Wat een mooie palettes, maar vind de oogschaduw op de swatches wel wat korrelig/brokkelig

Nicole zei

vind het hele mooie palettes, heb zelf het darks palette gekocht :)

Nyria zei

Ik heb deze twee ook gekocht. Inmiddels liggen ze al thuis. Echt mooie palette's.
Liefs, xxx

Sheela zei

Ik vind ze alle twee heel mooi maar ze zijn idd wel erg brokkelig. x

Femke Vrieswijk zei

ik vind ze echt wauw :D

LottedeJ zei

Ze zien er geweldig uit, maar ik vind de structuur zo brokkelig! Dat is bij Sleek altijd al wel, maar bij deze palette lijkt 't wel nog veel erger te zijn!

PinkFairy zei

ik schrik wel een beetje van de korreligheid op de swatches... maar ik weet hoe fijn Sleek oogschaduws zijn ^^ heb er zelf laatst een gekocht, me 3de alweer ^^

Missjustpretty zei

ziet er goed uit, jammer dat ze zo erg kruimelig zijn

Pippi zei

Oh Kelly, met deze oogschaduw ga je echt buiten je comfort zone! Ben zo benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken:)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights