zondag 20 mei 2012

postheadericon Nieuwe Bourjois lakken : Bleu Water & Corail Magique

Bourjois is een merk waar ik vroeger erg veel make up in van had in mijn stash. Ik vind het een erg fijn make up merk met veel kwaliteit. Wel vind ik de prijs vaak aan de hoge kant, maar dat heb ik niet alleen bij Bourjois, dat gevoel heb ik bij heel veel drogisterij merken. Ik heb ook wel eens nagellakken gehad van Bourjois, maar die vond ik niet prettig. Tijd om eens naar de nieuwe lakken te kijken en misschien dat ik mijn mening over de Bourjois lakken kan bijstellen?
Bourjois beloofd dat je een nagel in één seconde kan lakken door het vernieuwde brede kwastje. Ik vind de één seconde zeker nog al overdreven. De lakken hebben ook een verbeterde droogtijd. De blauwe lak droogt wel redelijk snel, maar de koraalkleurige lak heeft een lange droogtijd nodig. Het vernieuwende brede kwastje vind ik wel prettig, want je neemt je hele nagel mee tijdens het lakken. Je hoeft niet een paar keer heen en weer met het kwastje om je hele nagel met nagellak te bedekken.

Pluspunten:
Leuke nieuwe kleuren
De vernieuwde brede kwast lakt erg prettig
De nagellak blijft goed zitten. Ik kreeg na 3 dagen wat tipwear.

Minpunten:
De droogtijd is redelijk lang
8.50€ vind ik aan de hoge kant voor een lakje

Corail Magique is een perfecte koraaltint met gouden shimmers erin. Ik denk dat vele van jullie dit wel een prachtig lakje vinden. Ik ben zelfs gek op dit soort ijsblauwe lakken, dus ik vind beide kleuren erg leuk.

Zijn jullie al bekend met de lakken of make up van Bourjois?

12 comments:

Anoniem zei

Wat een mooie lakjes!

Eve zei

Leuke kleurtjes inderdaad!

Mariska zei

De koraal kleurige is inderdaad erg mooi!

Josephine zei

Bleu water vind ik erg mooi!

Madamejeveux zei

Die blauw is echt een tof kleurtje, maar met de koraal kleur is zeker ook niks mis. Erg mooie lakjes lijken mij erg fijn. 

Liefs

Nicole zei

vooral Corail Magique vind ik erg mooi!

Femke Vrieswijk zei

erg pretty tintjes :D

Esmay zei

Leuke kleuren! Die tweede vind ik leuk :D

Gerrianne zei

Loving' .  Je ziet de lakjes van Bourjois steeds vaker voorbij komen.. Ik ben fan! 

Pauline P zei

Mooie kleurtjes!
Bedoelen ze echt dat het in 1 seconde droog is? Ik heb dacht ik ergens gelezen dat ze bedoelen dat je in 1 seconde je nagels gelakt hebt (vanwege het brede kwastje).

Pippi zei

Die blauwe wil ik ook!

Mariel zei

Mooie lakjes! Vind het blauwe lakje erg leuk!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights