woensdag 9 mei 2012

postheadericon Hema Illuminating Blush + win

Dit is weer een blush die eigenlijk te prachtig is om te gebruiken. Blushes kan je nooit genoeg hebben vind ik. Ik blijf ze steeds maar weer kopen omdat ik ze er gewoon prachtig uit vind zien. Uit de limited editions van MAC bijvoorbeeld vind ik vaak alle blushes het mooiste. Helaas laat mijn bankrekening het niet toe, om alles te kopen wat ik mooi vind. Misschien aan de ene kant gelukkig maar, want nu koop ik alleen maar dingen die ik echt gebruik, anders zou het misschien meer om het 'hebben-hebben' gaan.  Blush vind ik erg belangrijk in een look, want ik vind dat het vaak je look helemaal af maakt.

Kijk snel mee naar deze prachtige Hema Illiminating Blush en hieronder kan je ook lezen hoe je kans kan maken op onder andere deze blush.

Ik vind het printje er in echt super, maar het is helaas een overpray. Na één keer swatchen is het relief en houd je de peachy/roze kleur met shimmers over. Misschien dat het leuk is om eens mijn blush stash te laten zien in een filmpje? 

De linker swatch is van de donker roze kleur. Deze kleur is na één keer swatchen totaal verdwenen. De rechtse swatch is de kleur van de blush die je overhoudt na de overspray.
 De blush op mijn wangen.
De blush is erg gepigmenteerd, dus je moet wel even opletten met het aanbrengen van deze blush. De blush heeft een prachtige glow. Ik vind blushes met een shimmer erin erg leuk staan als de zon schijnt.
Eergister liet ik het jullie al weten maar ondere andere deze prachtige blush kun je winnen op Diva of Geneva. Klik snel op deze link wat je moet doen als je kans wilt maken op deze blush.

Wat vinden jullie van deze blush?

13 comments:

Ilovebeauty89 zei

Ik heb hem ook en vind hem echt prachtig!

Esmay zei

Ik heb 'm zelf ook, en wauw <3 Vind 't alleen zo jammer dat de printkleurtjes overspray zijn :(

Pippi zei

Nou wil ik 'm helemaal graag winnen:)

Joyce zei

Heel mooi! Vooral die texture erop!

Miss Langhaar zei

Hij is echt suuuper mooi :-)

Manon Eggink zei

Wow, wat mooi! Vooral dat patroontje, like it...

charlotte zei

prachtige blush!x

Charile zei

wauw, hij is echt geweldig :D

Gerrianne zei

De kleur kan je zó goed hebben! Een compact kleurtje. Ik vindt hem perfect! 

Nyria zei

De blush is echt prachtig, maar jammer genoeg net iets te donker voor mij.
Liefs, xxx

Steffie zei

mooie blush! Maar ik denk dat hij iets te heftig is voor mijn witte huidje xD 

Evelien zei

Wat is deze blush mooi, I love it! Echt heel mooi die shimmers in het zonlicht. Hij staat je prachtig. Ik kijk snel eens kijken bij de winactie, hihi.

Beachgirls1802 zei

Mooie blush, ik vind dat dit soort blushes iets speciaals hebben.
xoxo


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights