zaterdag 5 mei 2012

postheadericon Filmpje Nagellakstash april 2012

Na heel wat vragen over mijn nagellakstash is hij nu hier dan in een filmpje. Jullie zijn allemaal bekend met het feit dat ik enorm veel lakken in mijn stash heb zitten. Ik heb ze nog nooit geteld, maar ik weet dat het erg veel zijn. Ik koop alleen nog maar wat lakken van LE's, maar ik bestel geen grote hoeveelheden meer via Transdesign/E-bay of andere webshops. Voorlopig heb ik wel even genoeg. Benieuwd naar mijn nagellakjes, of de manier waarop ik mijn lakken op berg? Kijk dan snel naar mijn nagellakstash van april 2012.
 
Kan je de video niet afspelen klik dan hier

Dit is de eerste keer dat ik een filmpje voor Diva of Geneva heb opgenomen. Ik vond het eerst wel erg spannend, maar na een minuut viel het gelijk van mij af. Kletsen over nagellak, dat doe ik namelijk graag. het filmpje is wat schokkerig, omdat ik ook niet gewend bent om een camera 15 min. vast te houden. Hopelijk valt het allemaal mee.

Ik heb filmpjes opgenomen zolang mogelijk uitgesteld, omdat ik nou niet goed wist of  filmpjes nou een toevoeging zouden zijn voor Diva of Geneva. Ik heb nog een geen idee of ik in de toekomst meer filmpjes ga opnemen, dat hangt er natuurlijk ook vanaf hoe het wordt ontvangen door jullie.  Ik heb dit filmpje eind april al opgenomen, maar ik had wat problemen met het uploaden dus vandaar dat het filmpje nu pas online staat.

Ik zou het leuk vinden als jullie je abonneren op mijn Youtube kanaal.

Wat vinden jullie van mijn eerste filmpje? Voor herhaling vatbaar, of vinden jullie filmpjes op Diva of Geneva niet nodig/niets toevoegen? Ik ben wel erg benieuwd naar jullie feedback.

14 comments:

MySuperSweetLife zei

Jij kan bijna wel een winkel beginnen haha! Ben jaloers.

Liefs

Charile zei

Wat een mooie stash! Dat zijn er lekker veel!

Nikita zei

leuk filmpje. Wat een grote stash :o ik ben wel een beetje jaloers :p

Het geluid is af en toe wat minder, maar waarschijnlijk hou je de camera iets verder van je vandaag en is de micro te ver. 

LindaB zei

Mooie stash!!!! Heerlijk om te zien!

Vera zei

Wow, wat een mooie stash!

Lin van T zei

Wauw wat mooi allemaal. Je hebt een hoop lakjes die ik graag zou willen hebben. Leuk filmpje, alleen ik zou oppassen voor je lakken in de rekken. Die kunnen verkleuren als de zon er te lang op staat. Dat zou pas zonde zijn.
Weet je ook hoeveel lakken je hebt?

Pippi zei

Wat en prachtige stash! Heerlijk om te zien welke lakjes je hebt- al heb je veel niet laten zien:) Dit mag vaker!

Miss_riss zei

Wat een leuk filmpje!! Ben jaloers op jouw stash!! Zitten mooie lakken tussen... Vooral die van Nfu vind ik prachtig. Groetjes Maris

Nicole zei

heel leuk om te zien! je hebt echt een hele mooie stash :)

Nyria zei

Ik wil ook echt zo'n rek aanschaffen, heel handig. Wat een prachtige china glaze lakjes. Stiekem zo jaloers.
Liefs, xxx

Liliane zei

Ik kan je filmpje even niet met geluid afspelen maar ik vind dat je wel mooi filmt met het inzoomen e.d.

Mooie nagellakstash ook.

Miriam zei

Mooie collectie heb je! Leuk filmpje!

Beautinista zei

Leuk om te zien! Je hebt een erg mooie collectie

Blogerettejoelle zei

Leuk zeg! Wat een stash! Ik had trouwens je stem heel anders voorgesteld :-)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights