zaterdag 5 mei 2012

postheadericon (Mislukte) Fruitnagels

Ik heb mij weer eens gewaagd op een nail-art. Ik zal meteen even uitleggen waarom ik niet veel nagel-artikelen online heb staan de laatste tijd met swatches/nail-arts. Dit komt omdat mijn nagels echt mega kort zijn en zodra ze ook maar een piepklein beetje groeien dan breken ze meteen weer af. Ik heb fruitnagels geprobeerd te maken, maar zelf ben ik er niet zo tevreden over. Toch wil ik ook nail-arts, looks etc. laten zien waar ik minder tevreden over ben, of zelfs totaal niet. Ik zie het als een leerpunt en niet alles hoeft altijd perfect.

Ik heb gebruik gemaakt van een heleboel lakken, een kwastje en een dottingtool. Ik vind het idee om op iedere nagel een verschillende soort fruit te maken wel erg leuk, maar de uitkomst op mijn korte nagels vind ik niet pakkend/spectaculair genoeg. Ik vind een nail-art met fruit wel veel leuker dan een paar van die fimo stukjes in de vorm van een banaan, peer etc. op je nagels. Geef mij dan maar een nail-art uit de hand of met behulp van stempels.

Dragen jullie wel eens zoiets op je nagels?

13 comments:

Steffie zei

Jaa I love nailart! Vandaag komt er weer iets nieuws op ^^ 

Joyce zei

Nee, ik draag het nooit heb super korte nagels :(

Miranda zei

Ik vind het mooi geworden hoor:D

Esmay zei

Ik vind ze wel cute hihi!

Mariette zei

Ik vind ze wel goed gelukt hoor!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Mijn man vindt zulke nail art erg leuk, maar als ik het al zou kunnen maken dan is het slechts voor 1 dag- zonde van de moeite:)

Miss Langhaar zei

Ik heb ook korte nagels, maar dat mag je niet tegenhouden om leuke nail arts te maken!

Gerrianne zei

Ik hou van nail-art! And girl, wat houdt je tegen om geen nail-art te maken? Ook al heb je korte nagels, whatever! Eventjes oefenen is dat vaak wel, maar oefening baart kunst!  Ik hoop dat je binnenkort weer eens een nail-art laat zien! :D

Nyria zei

Mislukt? Ik vind deze echt niet mislukt. Heel erg gaaf zelfs.
Liefs, xxx

lovefornailart zei

Die kiwi vind ik echt ge-wel-dig leuk! Kom maar op met dat zonnetje!

Blogerettejoelle zei

Ik vind ze eerlijk gezegd wel goed hoor! Als jij vind dat ze niet goed zijn, kan je jezelf alleen maar verbeteren! Oefening baat kunst zeggen ze he! Ik vind het iig wel origineel!

Priscella zei

ik vindt deze nailart er niet mislukt uitzien hoor!heb zelf nooit fruitnagels gehad maar wel leuk om eens te proberen!
vraagje wat is de naam van het groene Orly lakje? I LIKE!!

Evelien zei

Wat stoer dat je dit laat zien, haha, ik vind het nog best meevallen! Bij mij zou het er 100x erger uitzien *LOL*


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights