donderdag 24 mei 2012

postheadericon Beautyquestion: Lege verpakkingen van make up producten bewaar jij die?

Ik ben daar wel eens benieuwd naar, of jullie lege verpakkingen om de producten heen laten en ze iedere keer wanneer je ze nodig heb er steeds uithalen. Of heb je bijvoorbeeld een lade waar je al je lege verpakkingen in bewaard?
Ik bewaar zelf helemaal geen verpakkingen. Ik vind de verpakkingen van Sleek vaak wel erg leuk, maar ik zie mijzelf niet iedere keer wanneer ik het palette nodig heb, het palette in en uit het hoesje te halen. Zelfs geld voor andere beautyspullen. Ik vind de doosjes van MAC ook vaak erg leuk, maar handig is het niet dat ze alleen het hoesje - het omhulsel een leuk printje geven. Ik zie liever een tof printje op mijn lipstick of palette, zodat ik ook de palettes of de lipstick in één keer kan herkennen.

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik om twee producten nog wel het doosje nog omheen heb zitten. Dit is mijn Miami Peach lakje van Chanel, mijn enige Chanel lakje en het doosje wat om de nagellak heen zit geeft mij een luxe gevoel.  Hetzelfde geldt voor mijn enige lakje van MAC, daar zit ook nog het doosje omheen. Ik gebruik deze lakken bijna nooit en heb ze met doosjes en al in mijn nagellakrek gezet.

Ik ben wel erg benieuwd hoe jullie dit zien en of jullie lege verpakkingen bewaren. Ik weet wel dat er genoeg meiden zijn die alle lege verpakkingen in een lade bewaren, maar ik zie het nut er eigenlijk niet zo van in.

25 comments:

Anoniem zei

Ik gooi ze weg :)

Priscilla zei

Nee, echt niet dat ik die doosjes ga bewaren! Veel te onpraktisch! Weg met die zooi dus :)

Paola zei

Meestal laat ik de verpakking er eerst om heen zitten en dan realiseer ik me na een paar maanden dat het onzin is en dan gooi ik hem alsnog weg! 

Eve zei

Man, ik heb echt geen ruimte voor al die verpakkingen hoor, ik gooi ze dus meteen weg!

Pippi zei

Nee, ik bewaar alleen de verpakking van mijn eau de toilette, want die is met de verstuiver wat tricky om in een koffer te stoppen:) Nagellak bewaar ik ook in de verpakking.

Ashley zei

Ik bewaar meestal alleen tasjes van Mac, Sephora en Lush bijvoorbeeld.

Esmay zei

Je zou 's in m'n la moeten kijken. Vol met doosjes van MAC, Inglot, Too Faced, parfums <3 Maar álleen de mooie verpakkingen bewaar ik!

Joyce zei

Alle mooie verpakkingen bewaar ik. Ik heb een hele tas vol, maar ik heb meer parfum verpakkingen dan make up

Leontine Nederlof zei

Ik heb ze nog wel om mijn Sleek palettes zitten, ik vind het juist irritant om ze te moeten openen om te zien welke je hebt. Ook mijn parfums zitten in de doosjes. En ja, andere lege verpakkingen.. vaak bewaar ik ze wel een tijdje. Maar toch vind ik het dan weer zonde om weg te doen, al doe ik dit uiteindelijk wel, wat moet je immers met 10 lege simpele zwarte mac verpakkingen? Moet toch eens leren om het gelijk te doen.

Tedje zei

ik gooi verpakkingen eigenlijk altijd weg. vind het gewoon niet praktisch!

Miss_riss zei

Verpakkingen van parfum bewaar ik altijd wel ( geen idee waarom eigenlijk :$) verder inprincipe niet, tenzij de verpakking echt prachtig is! Xx maris

Laralaurentia zei

Ja ik heb alle doosjes netjes bewaard in mandjes. Ik kan het gewoon niet weggooien. STEL dat ik het ooit nog moet fotograferen. 

Lotte zei

Ik bewaar alle doosjes in een apparte lade :P

Monique zei

Ik bewaar eigenlijk alleen parfum verpakkingen, maar stop ze er niet in terug.. verder alleen als ik er nog iets over schrijven ga, omdat er vaak meer info op staat, daarna gaat het wel weg. Ik bewaar ook lege potjes en flesjes, van verzorgingsproducten, voor als ik ooooit er eens aan ga beginnen om het zelf te maken.

Beautyblog-Angelique.nl zei

Nee beauty niet maar van parfum soms wel:)

Julie De Rouck zei

Van benefit!!!!

Sheela zei

Ik gooi ze ook gewoon weg x

Sandra v zei

Vroeguh bewaarde ik de verpakking nog wel eens, met name van Chanel of Dior maar tegenwoordig gooi ik het gelijk weg, eigenlijk van alles wel. Uitzondering: nieuwe make up items, ik kan alleen maar tegen Clinique en ik bewaar de verpakking en kassabon ongeveer een week of 2 om te zien of ik geen allergische reactie krijg. Daarna gooi ik het weg :)

PinkFairy zei

whehe hoe leuk ze ook zijn, ik ben geen verzamelaar :P ik gooi alles bijna gelijk weg!

Nicole zei

alleen van nagellak. mijn twee chanel lakjes en mijn mac lakje zitten netjes in hun doosje, verder gooi ik het eignelijk altijd wel. om het om het product te laten zitten vnd ik onhandig en om het zo ergens los te bewaren dan ligt het ook alleen maar in de weg :P

Anne vdh zei

Ik heb wel wat limited edition verpakking bewaard, maar ik kijk er eigenlijk nooit meer naar om.. Ik moet ze binnenkort maar even weggooien:p Dan heb ik weer een laatje vrij in m'n kastje haha.

Miss Langhaar zei

Ik laat de producten eigenlijk altijd in het doosje zitten, ik weet niet waarom, ben sowieso gewoon redelijk ordelijk op dat soort zaken :-)

Laura zei

Ik heb alleen de doosjes rondom 2 MAC nagellakjes zitten en ergens anders heb ik nog wel een paar LE-doosjes van MAC liggen (maar zonder de producten erin, dus best zinloos verder) maar eigenlijk gooi ik verder altijd alle verpakkingen weg.

Jennifer zei

Heel veel verpakkingen gooi ik weg. Soms bewaar ik een oogschaduwpalette in het doosje zelf. Maar ook van parfum belanden ze heel vaak lekker in de prullenbak. 

Organisedbeauty zei

Erg interessant artikel! Ik bewaar best veel verpakkingen... maar niet om het product zelf, maar in een apart doosje ;)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights