zaterdag 21 april 2012

postheadericon NYC - Colorwheel in Pink Cheek Glow

Tijdens de 1+1 actie van Kruidvat van vorige week kocht ik deze NYC Color Wheel in Pink Cheek Glow. Ik had deze blush al vaker zien liggen, maar ik vond het voor de prijs van 4.99€ net weer even te prijzig om gewoon mee te nemen. Toen ik in mijn mail het bericht ontving van Kruidvat dat er vrijdag 13 en zaterdag 14 april een actie was wist ik eigenlijk niet wat ik moest kopen - ik heb toch genoeg make up? Toch kon ik het niet laten om ook even een kijkje te gaan nemen bij Kruidvat en toen wist ik weer dat ik deze blush graag wilde hebben en besloot ik hem dus met 50% korting mee te nemen.

Ik vind het printje zo leuk! Het doet mij denken aan een mozaïek spiegel die wij in huis hebben hangen. Het printje maakt hem erg opvallend en het ziet er daarom erg leuk uit in je stash.

De blush is redelijk gepigmenteerd, echt super kan ik het namelijk niet noemen. Ook vind ik de blush erg poederig. De blush is wel erg goed op te bouwen op je wangen en dat vind ik altijd wel prettig. Je hoeft niet uit te kijken zoals met een Sleek - blush, dat je niet teveel op je kwast doet. In de Color Wheel kan je wel even flink met je kwast heen en weer over het prachtige patroontje.
De blush soorten allemaal door elkaar, wordt wel echt een prachtige roze kleur. Ik heb zelf erg weinig roze blushes, omdat ik zelf vind dat peachy tinten van net even wat frisser staan bij mijn huid- en haarkleur.
 De blush aangebracht op mijn wangen.
Ik vind de blush erg veel doen voor mijn huid. Ik zie er gelijk meteen een stuk vlotter - en gezonder uit. Ik vind het een prachtige blush en ik weet zeker dat ik deze erg veel ga gebruiken. Toen ik Pink Cheek Glow aan het swatchen was vond ik hem wel erg poederig, maar ik merkte daar vrij weinig van met het opbrengen van deze blush. Ik vind hem erg prettig in gebruik en ik weet wel zeker dat dit wel echt een favoriet van mij wordt.

Ik heb voor deze blush in de actie 2.50 betaald, maar de normale prijs van deze blush is 4.99€

Wat vind jij van de producten van NYC?

15 comments:

Anoniem zei

Hij ziet er mooi uit!

Eve zei

Hij staat je goed!!!

Josephine zei

De colorwheel is echt prachtig, vooral door het printje erin!

Chantal zei

Ik heb ook nog ergens zo'n colorwheel liggen, alleen heb ik deze volgens mij nog nooit gebruikt. Geen idee waarom, want hij is toch best mooi! Vind 'm bij jou ook echt heel mooi staan!

Esmay zei

Wel jammer dat 'ie een beetje kruimelt. Hij is desondanks wel erg mooi :D

Nicole zei

de kleur vind ik wel mooi, jammer alleen dat hij zo poederig is..

PinkFairy zei

Die kleur staat je super mooi!

Miranda zei

wat een prachtige blush. Jammer dat hij wat poederig is , maar fijn dat hij wel erg prettig is in gebruik.

Lotte zei

Mooi!

Vera zei

Hij staat je mooi!

Paola zei

Ik heb deze ook! Ik vind hem echt heel mooi!

Pippi zei

Fijne review- als ik weer eens een blush nodig heb ga ik deze zeker halen

bowien zei

Echt een prachtige blush, alleen jammer dat ze bij mijn kruidvat geen NYC schap hebben :( 

Lotte zei

Mooi!

Amber van Dijl zei

Wauw, wat een prachtige blush zeg, staat je  ook erg goed.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights