maandag 16 april 2012

postheadericon Diva of Geneva op Instagram!

Social media zoals twitter en facebook dat vind ik erg leuk om bij te houden, om dingen met jullie te delen. Ik poste ook af en toe wel foto's via twitpic/yfrog, maar ik was altijd erg jaloers op de mensen die een Iphone hadden, die het programma Instagram hadden. Gelukkig kwam Android een tijd geleden met het goede nieuws dat de app Instagram ook voor Android gebruikers te downloaden is. Ik vind het erg leuk en probeer steeds vaker ergens foto's van de maken.

Ik had afgelopen dagenproblemen met foto's die zwart weergegeven worden. Ik weet overigens nog steeds niet waar dit aan lag, maar volgens mij is het nu in ieder geval verholpen.

Mocht je mij willen volgen op Instagram, dat zou ik overigens erg leuk vinden, mijn gebruikersnaam is: Divaofgeneva.

7 comments:

Mariel zei

Leuk, ik ga je volgen!

Paola zei

Ik had geen idee wat instagram was, maar misschien dat ik het ook wel ga doen.. 

Pippi zei

Het kan niet met mijn BlackBerry, hoorde ik:(

Vera zei

Ik heb zelf geen instagram, maar leuk dat jij het nu wel hebt! Ik heb gehoord dat je er veel leuke dingen mee kan ;)

Juudith zei

ik hou van instragramm het doet zoveel meer aan een foto!

Mariette zei

Ik heb helaas geen camera op mijn iPod...

Liefs, Mariette

Priscella zei

Leuk!! ik heb zelf nog geen Android toestel maar vanaf volgende week wel gelukkig,dus dan ook maar direct instagram gaan gebruiken :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights