maandag 16 april 2012

postheadericon Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh (Petite Flower On The Go)

De prachtige fles van Marc Jacobs - Daisy zal iedereen wel bekend voorkomen. Het is namelijk een fles waar je spontaan verliefd op wordt. Een fles die je op je make up kast wil zetten en zelfs als die leeg is niet kan weggooien. Het parfum Daisy heeft namelijk meerdere bloemen als dop (zie foto hieronder). Daisy durf je alleen niet in je tas te doen omdat je bang bent dat deze prachtige fles stuk gaat en erg handig meenemen in je tas is het natuurlijk ook niet. Daarom is Marc Jacobs met een Daisy on the go gekomen om dat probleem op te lossen.  Marc Jabocs begrijpt de vrouw volkomen!

Persoonlijk vind ik de originele variant van Daisy ook aan de te dure kant. Ik wilde het parfum al heel lang graag hebben, omdat ik de geur echt goddelijk vind. Ik vind alleen de prijs van de originele versie van Daisy erg hoog, namelijk 63€. Toen ik hoorde dat er een Daisy on the go zou komen, moest en zou ik dit flesje wel aanschaffen.
Daisy Eau So Fresh is een heldere, bloemige, fruitige geur die een zonnige, sprankelende energie uitstraalt. Speels met een aangenaam brutale spirit. De nieuwe versie van de oorspronkelijke Daisy geur bevat frisse frambozen, wilde rozen en een diepwarme geurnoot van pruimen. Verfijnd, maar niet al te serieus, vangt Daisy Eau So Fresh hiermee de vintage kant van de Marc Jacobs ontwerpen.(Douglas)
De fruitige bloemengeur van Daisy heeft mijn hart veroverd. Toen ik een tijd geleden een sample kreeg bij een parfumerie is deze geur altijd bij mij gebleven. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen van mijn vriend en ik durf hem eigenlijk bijna niet op te doen, omdat er maar 20 ML inzit, wat natuurlijk helemaal niet veel is. Wie weet verwen ik mijzelf ooit nog wel met het originele formaat.

De verpakking in de vorm van een bloem vind ik echt prachtig. Ik heb er ook veel bekijks mee wanneer ik deze parfum uit mijn tas haal. Iedereen wilt meteen even ruiken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ondanks dat deze parfum gemaakt is voor 'on the go' om hem dus mee te nemen, totaal niet handig vind om mee te nemen. Het flesje is namelijk doordat het in de vorm van een bloem is erg groot om mee te nemen in je tas. Voordeel dat hij wel erg ligt is, maar je stopt hem niet zomaar in je 'uitgaans-tas'.



Daisy is tijdelijk verkrijgbaar bij diverse parfumerieën voor 35€ voor 20 ML. 

Ik zou zeggen mocht je Daisy nog niet kennen, dan moet je zeker eens even als je bij een parfumerie even gaan ruiken, want ik denk dat heel veel vrouwen deze geur heerlijk vinden.

10 comments:

Paola zei

Deze geur lijkt me echt heerlijk!

Tedje zei

Hmmmm lijkt me zo lekker!!

Pippi zei

Ik ken de geur niet, maar de verpakking is wel erg snoezig!

Asmae zei

Lijkt me een lekkere parfum!

Lotte zei

Hij ziet er echt superleuk uit, en hij lijkt me ook erg lekker!

Angelique zei

Lijkt me heerlijk!

MissEvie.nl zei

Wauw, pretty! Ik heb de parfum van deze :-)

Nicole zei

Ik denk dat de geur niet helemaal mijn smaak is (ik houd niet zo van rozen en ook niet van pruim) maar de verpakking vind ik echt heel mooi!

Chantal zei

Ik ben zo benieuwd naar deze geur, ken 'm zelf (nog) niet. Deze flacon is trouwens echt té schattig!

Vera zei

Hij ziet er ook zo leuk uit :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights