zondag 22 april 2012

postheadericon The Body Shop - Body Butters

Ik vind producten van The Body Shop erg fijn, maar soms hangt er wel een prijskaartje aan. Ik vind bijvoorbeeld 15€ - 17€ voor een body butter erg overdreven. TBS heeft nu een leuke aanbieding met 3 mini bodybutters voor maar 10€. Ik vind dit een erg leuke actie en ik wil er zeker nog van gaan profiteren. Ik heb deze twee Body butters als verjaardagscadeautje gehad met de TBS-card. Ik had al een keer de vanille body butter geprobeerd, maar deze twee zijn ook de moeite waard, als je even bij de TBS bent, om even deze body butters te gaan ruiken.

De geur van mandarijn en grapefruit komt je tegemoet bij deze bodybutters. Ik vind beide bodybutters erg fijn en ik probeer ze beide af te wisselen. Je moet wel erg van fruitgeuren houden als je één van deze twee bodybutters aanschaft, want de fruitgeuren komen je tegemoet.

De body butters gebruik ik na het douchen. Ik vind het heerlijk om lekker te gaan douchen na het avondeten en mij huid dan heerlijk te verwennen met één van deze bodybutters. Ik gun alleen mijzelf er niet altijd tijd voor. Ik moet er echt tijd voor maken, maar als ik ook eenmaal lekker onder de douche staan en ik weet dat ik mijzelf daarna op één van deze goddelijke body butters beloon, dan sta ik wel heerlijk ontspannen onder de douche. Ik denk dat ik mijzelf dit nog wel even wat vaker mag gunnen.

De mini body butters van de TBS kosten 5€ per stuk en ze zijn  regelmatig in de aanbieding voor 3 voor 10€. Zeker een leuk prijsje wanneer je meerdere Body Butters mag uitzoeken en wat soorten wil proberen.
Gun jij jezelf soms ook té weinig tijd om heerlijk jezelf - je huid te verzorgen?

21 comments:

Josephine zei

Body butters vind ik heel fijn, ik wil er zeker nog een paar met een frisse fruitige geur aanschaffen!

Anoniem zei

Ik vind ze ook super fijn.. zijn een van de weinige waar ik wel tegen kan met mijn gevoelige huid.. dus dan vind ik het wel t geld waard..

Danice zei

Ik ben blij met dit soort aanbiedingen en de mini's: de grote varianten vind ik toch wel wat duur en daarbij kun je zo meerdere varianten uitproberen binnen een kleinere periode.

Anoniem zei

Ik hou van bodybutters!!

Paola zei

Ze lijken me echt super lekker! 

Souhailla zei

Hmmmm lekker!

Chantal zei

Heerlijk, de bodybutters van TBS! Ben ook wel heel erg nieuwsgierig geworden naar deze 'smaakjes'!

Lotte zei

Ik heb laatst geroken aan alle bodybutters, maar eigenlijk spraken ze me allemaal niet aan.. Doe mij maar de I love... lijn van Douglas :)

Miranda zei

TBS body butters zijn zo fijn;D

Tedje zei

Ik heb Satsuma ook, lekker geurtje!

Mirjam zei

Die zien er fijn uit, ik ga zeker even een kijkje nemen bij TBS! Ik gebruik nu zelf de Mango bodybutter veel, ook voor mijn nagels en nagelriemen.

Beachgirls1802 zei

Ik heb ook een hele boel (gebruikt) van TBS, ze zijn allemaal erg fijn.
xoxo

Nyria zei

De rechtse heb ik ook. Ik vind ze echt heerlijk. Lekker na het douchen jezelf er compleet mee insmeren. YUMYUM.
Liefs, xxx

Elana Meijer zei

Oeh, heerlijk! Ik houd van de bodybutters van de body shop :)

Liefs,xx

Pippi zei

Het klinkt goed, maar ik vind het niet prettig om naar fruit te ruiken:)

Vera zei

Ik heb net bij TBS besteld en krijg als het goed is een mini shea body butter binnen over een paar daagjes. Die kon je voor 1 euro erbij kopen als je voor meer dan 30 euro bestelde! Ik wil zeker nog meer body butters van TBS gaan uitproberen, misschien dat ik ook wel drie mini's ga halen met die actie :)

Gerrianne zei

Body Butters, ik hou ervan! Ze zien er ook heerlijk uit! :-)

Nicole zei

love the body shop body butters!

Esmay zei

Ze lijken me beide heel erg lekker! Satsuma is volgens mij heel erg geliefd!

bowien zei

Ik gebruik eigenlijk nooit boddybutters, ze lijken me wel heel erg lekker.

Evelien zei

Hmm ze lijken me echt heerlijk! ^_^


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights