vrijdag 27 april 2012

postheadericon Beauty Question: Hoe belangrijk vind je de verpakking van beautyproducten?

Vind het erg belangrijk hoe een product er uitziet, of geef je toch meer om de inhoud, kwaliteit en houdbaarheid van het product? Geef je meer om een prachtig product om neer te zetten op je make up kast? Heel veel duurdere luxere merken zien er echt prachtig uit, maar is dat juist zo belangrijk voor een make-up product?

Ik vind zelf de kwaliteit van een product erg belangrijk. Ik wil namelijk best veel geld uitgeven voor een product, maar als ik de kwaliteit al niets vindt dat vind ik het niet de moeite waard om er zoveel geld aan uit te geven. Tuurlijk vind ik producten van Chanel, Estee Lauder of Dior er prachtig uitzien en zou ik ze allemaal wel op mijn make up kast willen uitstallen, maar ik vind het niet het allerbelangrijkst. Als een product er nog prachtig uitziet, dan vind ik dat wel erg mooi meegenomen. Ik vind dat de budgetmerken zoals Catrice en Essence ook steeds beter hun best doen om een mooi product neer te zetten. De prime and fine van Catrice vind ik er namelijk wel erg stijlvol uitzien. De lipsticks van Action vind ik er bijvoorbeeld niet uitzien, maar ik vind de kwaliteit voor de prijs wel erg goed.
Foto's: weheartit
Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze beauty question? Vind je de verpakking van het product erg belangrijk? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

18 comments:

Sarah Diiamonds zei

Gho ja ik durf wel bekennen dat ik wel eens iets koop gewoon voor hoe mooi het eruit ziet, of hoe bekend het is.
Maarja de kwaliteit is en blijft het belangrijkste het zou erg zijn als je een oogschaduw palette koopt voor de verpakking als de pigmentatie maar niets is :-)

Mitchin zei

Voor de dingen die bij mij in de badkamer staan vind ik het niet zo belangrijk. Als het maar goed zijn werk doet ;) Maar ik vind het wel leuk als de kleine dingetjes in mijn tas zoals lipglosses, balsems of poeders schattig of stijlvol eruitzien
Mijn grootste zonde zijn Chanel lakjes: niet zo functioneel, maar ooooh zo leeeeeuk!! =))

Elise zei

Ik vind het vooral belangrijk dat de de verpakking zijn werk doet. Ik kijk verder niet echt naar verpakkingen, en als ik sowieso iets wil kopen struin ik het hele internet af voor reviews.

Paola zei

Ik merk dat ik het best wel belangrijk vind! Een product met een minder mooie verpakking trekt mij niet echt aan!

Charile zei

Ik vind het best wel belangrijk aangezien ik dat vaker gebruik ^^

Esmay zei

Heel belangrijk. Een goede verpakking kan een make-up product al zo mooi eruit laten zien dat ik 't alleen daarom al wil hebben. En van een craptastic verpakking kan ik al zeggen: nee, jij komt niet in mijn make-up lade!

Roos zei

Kwaliteit van het product gaat voor de verpakking maar de verpakking moet niet van zodanige slechte of goedkoop materiaal zijn dat het afstoot of kapot gaat dan laat ik het liever in de winkel staan.

MooiBlog zei

Als iets echt goed werkt, koop ik het - ongeacht de verpakking. Maar ik vind wel dat alle foundations, primers en gezichtscrèmes in een pompflacon moeten. Veel hygiënischer!

Nicole zei

eignelijk best belangrijk.. zo vind ik de action lipsticks zo lelijk verpakt dat ik ze toch niet mee neem..
Het hoeft helemaal niet heel mooi te zien hoor, maar als ik iets echt leleijk vind koop ik het waarschijnlijk niet.

Miranda zei

Als een product een mooie verpakking heeft zal ik het wel eerder kopen. Als een product al een goedkopere verpakking heeft zal ik eerst op internet kijken naar een review. Een product wat al een mooiere verpakking heeft zal ik dus wel eerder kopen.

Pippi zei

Een mooie verpakking helpt om een wat hogere aanschafprijs te rechtvaardigen. Nou moet ik toegeven dat ik graag fraaie verpakkingen zie, maar ik ben meestal al heel tevreden met minder fancy ingepakte spullen.

MaudM zei

Ik vind een mooie verpakking wel erg belangrijk, vooral als het om make-up en parfum gaat. Maar kwaliteit blijft ook belangrijk. Van Essence en Catrice koop ik soms dingen puur omdat ze leuk uitzien. Bij duurdere merken kijk ik toch even naar de kwaliteit. Zo vind ik die Rose Garden collectie van Dior helemaal het einde, maar voor een paar niet zo unieke en niet zo super-gepigmenteerde oogschaduws ga ik geen 50 of 70 euro betalen. Voor een UD Book of Shadows, met allerlei versieringen én een heleboel prachtige oogschaduws en bijgevoegde mini's, betaal ik het dan weer graag!

Miriam zei

Vind dat de kwaliteit wel voorop staat, denk alleen wel dat je door de verpakking beinvloed wordt, bewust maar ook zeker onbewust!

Isabelle zei

Ik vind de verpakking ook wel belangrijk, hoor.. De mooiste producten krijgen van mij het beste plaatsje ;) 

Mariette zei

Best belangrijk! Je gebruikt het ook sneller enzo...

Liefs, Mariette

Beautyblog-Angelique.nl zei

Verpakkingen zijn inderdaad erg leuk en tellen soms bij aankoop mee. Toch kijk ik ook wel naar de kwaliteit want inderdaad zoals hieronder gezegt word ga ik geen 70 euro uitgeven aan make-up wat alleen maar mooi is en in een hoekje blijft liggen, dat is zonde!

Wel grappig om te lezen dat het voor sommige meiden er degelijk toe doet, de verpakking.

Leuke post weer meis! Lees je berichten maar al te graag:-)

Juudith zei

Mooi verpakkingen tellen echt wel mee!! maar het is niet zo dat ik iets koop om z''n mooie verpakking.. al moet ik zeggen dat ik hele mooie verpakkingen toch ook wel weggooi.. vooral om dat het zoveel plek in neemt..!

Kelly zei

Bedankt voor het compliment, dat doet mij erg goed dat je mijn artikelen nog steeds leuk vind om te lezen! Ik vind het ook nog steeds erg leuk om te doen!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights