dinsdag 27 maart 2012

postheadericon Love Me Gender (Catrice Duo-Chalks) look

De pigmentatie van de Duo Chalks daar was ik erg verrast over, maar ik heb wel eens vaker ervaren dat de pigmentatie wel erg goed is van Catrice, maar dat de oogschaduws soms lastig te gebruiken zijn wanneer je er een look mee wilt maken. Ik had dat idee vaak bij de Quatto's van Catrice. Ik ben dus meteen de Eye Aquarelle Duo Chalks gaan testen en ik besloot meteen Love Me Gender te testen, omdat deze kleuren mij het meeste aanspraken. Benieuwd naar mijn look? 



Ik heb de oranje kleur gebruikt over mij bewegend ooglid en de bruine kleur in mijn crease. Ik heb als highlighter I Love Champagne gebruikt van Catrice. Dit is een shimmery kleur, die helaas uit het assortiment is. Ik gebruik I Love Champagne op mijn wenkbrauwpot om de look wat beter te kunnen blenden en mijn wenkbrauwen beter te laten uitkomen. Ik heb de look afgemaakt met oogpotlood, eyeliner en mascara en een lipgloss. Ik draag niet vaak lipgloss, maar ik vond lippenstift in combinatie met mijn oranje blazer, even iets te heftig.
Wat vinden jullie van deze ooglook?

14 comments:

Charile zei

Ziet er heel mooi uit!

★ Eeeevv ★ zei

De oogschaduw ziet er een beetje uit als een klein sponsje :P

Roos zei

Mooie look!

Jorna zei

Mooie look! De blokjes zijn erg leuk, doen erg denken aan de TBS shimmer cubes.

DashicaShirley zei

Prachtig :-)

Nicole zei

hele mooie look!

Miranda zei

mooie look. Ik heb ze ook :D

Tatjana zei

Echt een hele mooie ooglook!

Esmay zei

Mooie everyday wear ooglook kun je hiermee maken :) 

Maaike zei

Mooie look, staat jou ook heel mooi ! :)

Gerrianne zei

Lekker nudee! Prachtig, om te zien! 

Teri zei

Heel erg mooi gedaan!

Juudith zei

Mooie look!!

Nyria zei

Ik heb de oogschaduw vandaag ook gehaald. Ben heel benieuwd. Leuke look.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights