maandag 26 maart 2012

postheadericon Tip: Alle make-up tweede halve prijs bij Etos


Tijdens de feedback-ronde die ik onlangs hield op DvG kwam ook naar voren dat jullie wat meer tips zien, wat voor aanbiedingen er op dat moment waren bij de drogisten. Er zijn heel wat aanbiedingen in een weektijd, dus ik probeer af en toe een leuke actie er uit te pikken en met jullie te delen. Ik deel ook regelmatig dingen via Facebook, dus mocht je van alles op de hoogte willen blijven, dan is het erg handig om mij op facebook te volgen. Bovendien vind ik dat ook nog eens erg gezellig.
Alle make-up tweede halve prijs bij Etos, geldig van 26 maart tot zondag 1 april.

Gaan jullie gebruik maken van deze actie? Zo ja, dan ben ik wel erg benieuwd wat jullie dan gaan kopen. Ik ga zeker even een kijkje nemen bij de Etos, maar ik heb niets op mijn wishlist staan, of iets wat ik echt nodig heb.

6 comments:

Laralaurentia zei

Goede tip! 

manuela zei

leuke tip. ook bij de trekpleister tot 1 april, essence my skin producten 2 voor 3euro!

Kelly zei

 Dank je wel voor het delen van de tip van Essence My Skin Manuela!

★ Eeeevv ★ zei

Ik heb geen idee wat ik nodig heb :p.

Mariette zei

Thanks voor de tip!

Liefs, Mariette

Nyria zei

Ik ga niks halen XD
Probeer dit over te slaan. Wel een leuk actie.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights