dinsdag 20 maart 2012

postheadericon Gothic Lolita Art

Als basis heb ik de één van de mooiste lakken van de Electropop collectie van China Glaze gebruikt, namelijk Gothic Lolita. De naam vond ik bij het zien het persbericht al geweldig, maar het is ook zo'n geweldig opvallend kleurtje paars. Opvallende kleurtjes daar heb ik toch al snel een zwak voor, dus onder andere Gothic Lolita kwam heel snel mijn kant op.Ik heb uit de losse pols met Ciatés Twilight een schuine streep gezet en deze ingekleurd. Ik vind het contract van het opvallende kleurtje en het zwart met de gouden shimmers van Twilight zo'n leuk contract geven, met deze twee kleurtjes wilde ik wat gaan proberen en dit is het resultaat. Ik vind het erg leuk geworden.

Ik heb het nu uit losse hand gedaan, maar je zou ook je nagels kunnen afplakken met plakband/schilderstape en dan nog het tweede kleurtje aanbrengen. Je krijgt dan iets strakkere lijnen, maar de kans op plakresten is wel erg groot. Let op, wanneer je dit wil gaan proberen, zorg ervoor dat je basiskleur (dat is bij mij de paarse kleur) echt helemaal droog is, anders trek je namelijk je nagellak er met het plakband weer mee af. Dat is zonde van je werk.

Maak jij wel een zo'n 'schuine tip'?

24 comments:

Paola zei

Heel erg leuk! Ik heb zelf nog nooit zoiets gemaakt! Ik vind het erg leuk dat de zwarte lak glitters heeft! Dit maakt het helemaal af!

soelila zei

Vet!
Jammer dat dat zwarte niet helemaal recht is, maar dat is ook moeilijk, haha.

Charile zei

heel mooi!

Mandy zei

Heel erg leuk!

Chantal zei

Erg leuk gedaan, Kelly! :-)

Mariette zei

Wauw, mooi zeg!

Liefs, Mariette

Alyssa zei

Ziet er erg leuk uit :)! Mooie combinatie ook.

Priscella zei

Heel erg mooie mooie combie ook!
Ik had toevallig gister ook zo een nailart(groen met wit en op de tip zebra print)maar hij was helemaal verpest toen ik er Seche Vite over deed de witte nagellak werd opeens geel heel erg jammer dus

Helen vd N zei

Erg leuke combinatie Kelly! Duidelijke foto's ook :)

Teri zei

Heel mooi gedaan, vind de combinatie ook echt leuk gedaan :).

Roos zei

Mooie nailart!

Fashion-Mind zei

Cute nailart!

www.fashion-mind.com

Theartismakeup zei

ooh love it!!

Natoos zei

Mooie nail art zeg!

Nicole zei

hele leuke nail-art :) mooie kleur ook!

Esmay zei

Mooie combinatie van kleuren!

debby zei

Wauw dit vind ik erg mooi. Wat een mooie kleuren combinatie zeg. Helaas zijn mijn nagels nog herstellende, heb nl gelnagels gehad en daar zijn mijn nagels erg broos door geworden.

Mariel zei

Leuke combinatie!

Miranda zei

Wat een mooie nail-art

Miriam zei

Jaaaaa! leuk!

DashicaShirley zei

Erg mooie nail-art! :-)
Beide kleurtjes vind ik geweldig! :-)

Gerrianne zei

Een leuke nail-art! De zwarte lak, is echt super!

Juudith zei

Mooie kleurtje!! Enn leuk gedaan!

★ Eeeevv ★ zei

Mooie kleuren! Vooral de paars is mooi :-)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights