maandag 19 maart 2012

postheadericon Haat-liefde verhouding met producten/fashion items

Heb jij ook producten, of items uit je kledingkast die je eigenlijk helemaal geweldig vind, maar die je eigenlijk helemaal niet gebruikt of draagt omdat je het niet goed met het product of item kan vinden? Ik vind bijvoorbeeld mijn palette van TBS uit de kerstcollectie van vorig jaar, helemaal geweldig, maar ik kan er echt niet meewerken. Hoe vaak ik het ook geprobeerd heb, de look wordt nooit mooi. Ik vind de zwarte kleur vooral te heftig om mee te werken en het is geen gezicht wanneer ik een look met dit palette maak. Hij is dus eigenlijk in mijn kast beland, terwijl ik de kleuren en vooral de kleurencombinatie uit het palette prachtig vind.

Ik heb de perfecte laarsjes van Supertrash, maar ze zitten eigenlijk helemaal niet lekker, maar ze staan wel erg leuk. Dus deze draag ik eigenlijk ook maar té weinig. Ik draag ze alleen zo af en toe, omdat ik het echt zonde vind om ze in mijn kast te laten staan. Herken je dit verhaal? Herkennen jullie deze haat-liefde verhouding met producten/items? Hebben jullie hier ook wel eens last van, zo ja wat voor product/item is dat dan uit je (beauty)kast?

12 comments:

Miranda zei

Ik herken het wel inderdaad. Soms erg lastig. Ik kan me voorstellen dat het palletje van TBS moeilijk mee is om te werken, donkere kleuren zijn vaak wat lastiger (vind ik persoonlijk)

Lotte zei

Herkenbaar! Soms koop ik iets fashion/make-up meer voor de heb, omdat ik het op dat moment gewoon moet hebben, maar draag het vervolgens eigenlijk niet..

Teri zei

Ik herken het ook idd! Ik heb het met sommige lipsticks van me, maar het is echt zonde!

Angelique zei

Heb hetzelfde probleem met een palette inderdaad...

Beautystyle2024 zei

herkenbaar met sommige schoenen en lipsticks haha

Nyria zei

Die laarsjes zijn zo leuk, zie deze tegenwoordig heel vaak. Ik ken deze verhouding, heel herkenbaar.
Liefs xxx

DashicaShirley zei

Ik ken het...heb het ook met bepaalde dingen...

Suzanne van der Bijl zei

oooooooooooooooohh die schoenen zijn mooi!

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik heb dat ook! Ik ben in love met glanzende oogschaduws en glitters, maar kan het op mezelf niet gebruiken wegens té oud, té ordinair! Jammer!

Juudith zei

Oooh dit herken ik echt!! Zo heb ik ontzettend toffe pumps in de kast staan.. draag ze echt nooit omdat ze eigenlijk te hoog zijn haha!

★ Eeeevv ★ zei

Mooi :D

anjolein kok zei

AHhh en je schoenen zijn zo leuk! Ik ga je volgen, jij mij ook? X http://watzedraagt.blogspot.com


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights