maandag 26 maart 2012

postheadericon Essence Season of Extremes

De nieuwe limited edition van Essence ligt alweer in de schappen van Kruidvat en Trekpleister. Ik had uitgekeken naar een limited edition met alleen maar lakjes. In alle vroegte was ik van de week op mijn vrije dag richting Kruidvat gegaan en toen lagen de nieuwe LEs al in de schappen. De Season of Extreme lakjes vielen mij wel erg tegen in de winkel. De kleuren vond ik niet zo sprekend als op de persfoto's. Toch besloot ik wat mee te nemen.
Weg met de verveling! lente 2012 wordt extreem - extreem kleurrijk! met de nagellak collectie “season of extremes”, brengt essence twee extreem trendy kleurcombinaties samen. heldere kleuren worden gecombineerd met subtiele nudes voor een unieke kleurervaring. of je nu houdt van kleur, parelmoer of nude, je nagels kunnen een gigantische hoeveelheid kleur verwachten. onbegrensde creatieve mogelijkheden voor een extreem individuele en megacoole look! (Bron)
Ik nam drie Season of Extreme Colour 3 nail-polish mee, omdat ik de topcoats aan de ene kant toch wel erg interessant vond.

Ik heb de volgende drie kleuren meegenomen: It's Two Bright -  Brightmates - Team Nude
Extreme creativiteit: de tweekleurige nail polish nail colour3 legt de focus op sensationele kleureffecten. de tinten kunnen afzonderlijk worden opgebracht of over elkaar om een unieke nieuwe kleur te creëren. zomers geel, helder roze, natureltinten of glinstering.
Nude or What? Little Miss Bright

Ik heb eerst de gewone basislak gebruikt en daarna de basislak met de bijbehorende topcoat erover.

Team Nude -  Brightmades - It's Two Bright
Team Nude -  Brightmades
It's Two Bright, Nude or What?, Little Miss Bright

De basiskleur van de duo lakken, vooral van de twee brights (de felle kleuren) vind ik erg sheer en die heeft wel echt meerdere lagen nodig om goed dekkend te zijn. Ik heb op de nagellakwielen van de basislak al drie lagen gebruikt. Dat is wel erg jammer. Ik heb van de topcoat twee lagen over de basislak aangebracht. Team Nude is toch wel mijn favoriet van de Colour 3 lakken. Ik vind de andere twee combinaties eigenlijk niet zo mooi.

Dan heb ik nog twee gewone lakjes getest van de acht kleuren die er zijn uitgekomen. Ik vond deze lakken er op de persfoto mooier uitzien dan in het echt, vandaar dat ik besloot maar twee kleuren te nemen. Ik vond de lakken er uitgedroogd uitzien in de winkel - ik weet niet of dat alleen bij mijn Kruidvat het geval was? Nude or What, het grijsachtige lakje vind ik wel erg mooi. Little Miss Bright dekt erg slecht en de lak is wel echt aan de dunne kant.

Pluspunten:
Een leuk initatief een collectie vol met lakjes
Budgetprijs. De Colour 3 lakken( Duo's) 2.79€ en de gewone lakjes zijn 1.79€

Minpunten:
Vooral de felle kleurtjes zijn erg sheer, lastig om goed dekkend te krijgen
De lakken zijn maar tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat of Trekpleister.

Hebben jullie nog wat gescoord van de Season of Extreme?

13 comments:

Pippi zei

Ik heb die hele collectie gekocht en ik vind de Brights ook niet super. Dekkend krijgen heb ik maar uit mijn hoofd gezet.

Mandy zei

Mooie collectie, erg jammer dat de felle kleuren niet goed dekken..

Chantal zei

De kleurtjes zijn op zich wel leuk, maar dekken voor geen meter :-(

Tatjana zei

Wel leuke kleuren inderdaad. Jammer dat ze zo slecht dekken! Zonde...

Esmay zei

Die nude kleur vind ik wel erg leuk (van die double)! 

Nicole zei

ik heb de drie brights duo's gekocht. vind ze heel leuk alleen erg slecht dekken..

Charile zei

mooie kleuren!

Teri zei

Mooie kleuren vooral de duo kleuren :)

Sylvia zei

Ik heb ze ook gezien bij de Kruidvat maar heb besloten deze collectie maar aan mij voorbij te laten gaan. Vond ze niet spectaculair en de duo lakken zijn leuk, maar zo'n drama om op te bergen..!

Joy Teunen zei

Ik heb ook twee duo lakken gekocht, maar bij mij dekken ze gelukkig wel goed! Ik had alleen wel verwacht dat de  topcoat wat meer kleur zou hebben. Ik zou hem nu alleen gebruiken als topcoat en had gehoopt dat het ook als losse lak zou kunnen. 

★ Eeeevv ★ zei

Ziet er leuk uit :D

Mariel zei

Leuke aankoopjes!

Juudith zei

Toen ik de duo lakjes zach dat ik neee die hoef ik niet, maar ze zien er stukken beter uit als ik verwacht had!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights