donderdag 2 februari 2012

postheadericon Winterse Nail-art

Toen ik maandag wakker werd had het wat gesneeuwd. De winter is eens begonnen, van mij had het al niet meer gehoeven, want ik was al in de 'lente-stemming', met l die zachte temperaturen en die leuke pastelkleuren in de winkels/webshops. Ik had mij er totaal niet op voorbereid, want ik had gedacht dat er die week niet of nauwelijks wat neerslag zou vallen, dus het was een complete verrassing voor mij. Het laagje sneeuw wat er lag, nog niet eens een cm, vind ik meer dan genoeg. Ik kan dan tenminste nog normaal de fiets pakken. Als er wat meer cm sneeuw ligt, dan mag het van mij heel snel weer verdwijnen. Ik vind het uitzicht wel echt prachtig, maar de lasten die sneeuw met zich meebrengt, vind ik echt vreselijk.  De kou ook van de afgelopen dagen en het weekvooruitzicht vind ik niet echt prettig en het liefst blijf ik lekker in mijn bed liggen. Deze sneeuw en de vrieskou heeft er wel voor gezorgd, dat ik tot deze nail-art ben gekomen.

Ik heb mijn nagels gelakt met Catrice - Blues Brother Vol II  die uit het assortiment is gegaan en ik heb mijn nagels gestempeld met Konad wit en China Glaze Custom Kicks heb ik een groen sneeuwvolkje gestempeld, die helaas niet echt terug te zien is.Ik vind het persoonlijk het mooier, als de print wat drukker is, om er voor te kiezen om het dan op de nagel van mijn ringvinger te stempelen en de rest van de nagels gewoon alleen te voorzien van een kleurtje. 

Wat vinden jullie van deze winterse nail-art? Gaat jouw voorkeur uit naar alleen één nagel met een ander printje, of zouden jullie kiezen voor op alle nagels de sneeuwvlokken te stempelen?

22 comments:

Charile zei

heel mooi!

Anoniem zei

Me like
Kijken of ik die ook kan maken

Berrie zei

Ziet er echt heel erg mooi uit, je mag mijn nagels ook wel een keer lakken hoor, ik kan dat allemaal echt niet zo goed :$..
xx

Mariette zei

Heel erg mooi!!
Mijn voorkeur gaat uit naar 1 nagel met een printje.

Liefs, Mariette

Paola zei

Persoonlijk zou ik alle nagels stempelen! Ik hou wel van opvallend.. Ik vind de nail art erg mooi!

Femke Vrieswijk zei

pretty!

Mandy zei

Leuk!

Chantal zei

Erg leuk gedaan weer, je bent goed op dreef met al die leuke nailarts!

Angelique zei

Leuk gedaan :)

Juudith zei

Oee ik vind hem erg leuk!

Miranda zei

wat leuk gemaakt:D

LottedeJ zei

Mooi! Ik vind het zelf ook mooier om een drukke print alleen op mijn ringvinger te doen, dat staat net iets netter.

MaudM zei

Mooie nail-art! Ik vind het meestal ook wel mooi om een nail-art alleen op de ringvinger te doen. Iets subtieler maar net zo goed heel leuk!

Bellachique zei

Heel leuk accent, mooi!

Josephine zei

Mooi, past helemaal bij het weer van nu!

Laura Maes zei

Hoeveel kost zo'n konad stempel set? xx

axelle zei

wauw erg mooi gedaan !

Kelly zei

De konadsets zijn er in verschillende prijs-klasses. De goedkoopste is 11.95€ op deze site http://www.enchantra.eu/index.php/konad-nailart/sets/set-d.html. Je hebt veel verschillende Konad Sets.

Kelly zei

Wat een lief compliment Berrie! :D Ik doe het graag hoor hihi ;)

DashicaShirley zei

Erg mooie nail-art!
Leuk dat je maar een nagel hebt gedaan :-)

Lovense zei

Erg mooi :)

Le Hoes zei

Heel mooi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights