woensdag 22 februari 2012

postheadericon Favoriete oogschaduw mono's van dit moment.

Naast mijn geweldige palettes van Sleek, Too Faced, Inglot etc. heb ik ook hele geliefde mono oogschaduws. Ik heb niet een hele uitgebreide mono oogschaduw-stash. Ik denk dat ik er ongeveer zo op - of rond - de 20 mono oogschaduws zit. Ik vind dat eigenlijk nog wel meevallen. Ik pak namelijk eerder een palette, omdat ik vaak erg lui ben en alle kleuren die bij elkaar passen, gewoon vaak in hetzelfde palette zitten. Wanneer ik wat meer tijd heb, bijvoorbeeld op zaterdag, wanneer alles bij mij wat langzamer op gang komt, ga ik eens uitgebreid voor mijn stash zitten. Vaak komen er dan de leukste combinatie uit, door lekker wat de experimenteren met mijn geliefde producten. Benieuwd naar mijn favoriete mono's?

Catrice Absolute Eyecolour mono's daar heb ik een haat liefde verhouding mee. Ik heb een paar favorieten, maar ook een paar mono's die ik helemaal niet fijn vind. We gaan  het er nu over hebben, over de mono's die ik wel fijn vind. Oops nude did it again (340) en I love Champagne (060) behoren beide tot mijn favorieten. Ik gebruik I love Champagne vaak als ik opzoek ben voor mijn look naar een shimmery highlighter. Oops nude did it again gebruik ik vaak als basiskleur voor als ik alleen eyeliner draag. Ik vind dat eyeliner beter blijft zitten, wanneer ik even een basiskleur onder mijn eyeliner aanbreng. Oops nude did it again gebruik ik ook wel eens als matte highlighter, bij een matte ooglook.

MNY oogschaduws, daar heb ik er eigenlijk veel te weinig van. MNY is het goedkopere en jongere zusjes van Maybelline. Ik moet weer eens bij het MNY schap gaan kijken, of er inmiddels weer wat leuke nieuwe kleuren zijn. Ik heb deze kleur denk ik al sinds de lancering van MNY in mijn stash liggen. Dit is prachtige bruine, dagelijkse kleur in nummer 429.

Eén van mijn aanwinsten, die behoren tot aankopen van limited editions, waar ik ongelooflijk trots en blij op ben dat ik hem in mijn bezit heb weten te krijgen. Namelijk Smoked Ruby, een prachtige bruin-rode minerale oogschaduw. Deze oogschaduw is voor mij echt heel heftig, waardoor ik deze oogschaduw niet gebruik voor een doordeweekse look.

Ik heb meerdere oogschaduws van Laura Mercier in mijn bezit en ik vind deze oogschaduws echt onwijs prettig. Dit is een bruine matte tint, met af en toe wat verdwaalde glitters er doorheen. De naam past perfect bij de oogschaduw, namelijk café au lait.

Boven naar beneden, I love Champagne en Oops.. Nude did it again.
Boven naar beneden, Café au lait, Smoked Ruby en 429

Ik heb eigenlijk wel 5 verschillende favoriete mono's, maar toch vind ik dat de kleuren erg dicht bij de aarde-tinten liggen. Ik heb geen felle kleuren als favoriete mono's, omdat de fellere kleuren ik niet dagelijks gebruik.

Wat zijn jullie favoriete mono oogschaduws?

16 comments:

Paola zei

Grappig dat je favorieten allemaal wat van elkaar weg hebben! Bij mij zijn de kleuren wat opvallender.. 

Priscilla zei

Mooie mono's! Mijn favorieten zijn denk ik toch wel die van Catrice, Bring Me Frosted Cake gebruik ik vaak.

Charile zei

mooie mono's!

Pippi zei

Ik ben niet zo'n oogschaduwfanaat, dus ik heb een heel kleine stash. De Catrice mono's vind ik wel prettig in het gebruik.

Femke Vrieswijk zei

mooie mono's allemaal :D

Lotte zei

Die nude van Catrice vind ik ook geweldig! En de kleur 'Mr. Copper's Field'.

myfashionmind zei

Zien er mooi uit!!

My
Blog: MyFashionMind

Nyria zei

De MAC mono is echt prachtig. Mijn favoriet is de MAC Naked Lunch oogschaduw.
Liefs, xxxx

Josephine zei

Aah die MAC mono, die blijf ik maar mooi vinden! Ik denk dat mijn favoriet is, MAC All that glitters :)

LottedeJ zei

Mooie kleuren! Mijn favoriet is Vanilla van MAC, en de nieuwe Intensif'eye shadows van Catrice zijn ook goed.

Miranda zei

Wat ziet 
Smoked Rub er prachtig uit:D

Nicole zei

vooral smokeyd ruby en Oops...Nude did it agian vind ik heel mooi :)

BellaChique zei

Mooie kleuren! Smoked ruby is echt supermooi!

DashicaShirley zei

Ik vind smoked ruby erg mooi!

Juudith zei

Wauwwwh die oogschaduw van mac!! Moooi!!!

Roxanne zei

MNY heeft mooie en betaalbare oogschaduws!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights