dinsdag 21 februari 2012

postheadericon Budget tip: Primark tasje

Ik heb wat losse spullen in mijn tas liggen naast mijn make up. Ik had eerst ook alleen een make up tasje, maar ik merkte dat ik nog van alles los in mijn tas had liggen, waar ik mij aan bleef ergeren. Ik was steeds van alles kwijt wanneer ik het nodig had en ik was dringend opzoek naar een handige oplossing voor mijn losse spullen. Dingen zoals mijn astma-medicijn, lenzenvloeistof, handcrème of lemony flutter, rose bud etc. Toen ik weer eens de Primark in ging, de Primark (Zaandam) zit sinds december, op loopafstand vanaf mijn vriend zijn huis, dus regelmatig loop ik even naar binnen voor wat leuke budgetspullen. Ik kwam dit lieve toilettasje tegen en ik besloot hem gelijk mee te nemen.


Ik heb ook wel eens een bag-in-bag gehad, omdat ik nog al eens van tas wissel, maar toch vond ik dat niet handig in gebruik. De helft van de spullen deed ik er als nog niet in en bleef ik maar los in mijn tas gooien, waardoor er naar een paar dagen, weer meer spullen los in mijn tas lagen, dan in de bag-in-bag. Een klein (make-up) tasje vind ik veel prettiger werken en zo heb ik alles in mijn tas gewoon handig in kleine (make-up) tasjes.

Dit leuke (make-up) bevat alleen geen spiegel, voor als je het als make-up tasje wilt gebruiken. Ik heb zelf altijd een losse spiegel mee, dus mocht ik dit als make-up tasje willen gebruiken is dat voor mij geen enkel probleem.

De prijs van dit (make-up) tasje is 3€.

Hoe berg jij al die losse spulletjes op in je tas?

19 comments:

Paola zei

Ziet er schattig uit! Ik heb eigenlijk nooit make-up mee in mijn tas. Alleen een deo, tasverstuiver en een borstel!

MySuperSweetLife zei

Erg schattig! Nu wil ik ook weer naar de Primark!


Liefs

Mariette zei

Wat een schatje zeg!
Ik ga zaterdag naar de Primark.

Liefs, Mariette

Charile zei

Super leuk tasje!

Sandra zei

Wat een snoepig tasje!!! Ik heb zaterdag een bag in bag bij Primark gekocht, ook erg handig, maar heb nog steeds een klein extra tasje voor mijn make up erin :)

Evelien zei

Ahh wat schattig, leuke tip! Ik moet snel maar eens naar de Primark. Van Den helder naar Zaandam valt nog best mee :P

Pippi zei

Een makeuptasje heb ik natuurlijk wel. Het zijn de andere losliggende spullen die me weleens tot wanhoop drijven. Ooit een zwarte Blackberry, zwarte pen, zwarte noodaccu, zwarte moleskine of drop uit je tas moeten vissen? Daarom heb ik nu een bontgekleurde agenda en ben ik dolblij dat mijn antracietgrijze iPod een glimmende achterkant en een wit oortelefoontje heeft!
Maar misschien moet ik wel meerdere kleine opbergtasjes inschakelen om sneller te vinden wat ik zoek.

Miranda zei

wat een leuk make-up tasje. Helaas kom ik nooit bij de primark:(

Beautinista zei

Ik vind het een schattig tasje!

Myrna zei

Wat een super schattig tasje! Ik heb altijd een make-uptasje in mijn tas zitten, gewoon een simpele zwarte maar er past wel erg veel in!

Chantal zei

Wat een superschattig tasje, die wil ik ook! :-)

Leilainwonderland zei

Aaah! Dat is echt een heel lief tasje!
x

Nicole zei

heel leuk tasje!
helaas zit hier in de buurt geen primark.

Nikita zei

zo een leuk tasje !! ik neem eigenlijk nooit make-up mee. Ik doe dit 's morgens op en verwacht dat het de hele dag blijft. 

Laralaurentia zei

Ik woon ook dichtbij Zaandam! Primark Zaandam is echt mijn favoriete Primark. Vind hem veel mooier dan de andere. 

Kelly zei

 Kan je meteen met mij meeten Eef! :)

Mariel zei

Leuk! Ik lees net dat er een primark in den haag komt (eindelijk bevestigd :))

Blogerettejoelle zei

Ik heb een tas met heel veel verschillende kleine vakje, waar ik al deze spulletjes kwijt kan!

Nyria zei

AAHHHH, zo schattig. Ik was gister in de primark, maar niet gezien.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights